2777
2789
ن من باهاش درگیری ندارم اون بایه زنه ای تورابطه ست امشبم بعددوهفتع مسافرت ودوری اولین جایی که رفت پی ...

قیل اینکه ازت سرد بشه باهاش درگیری داشتی یکم خودت مقصری اون ناراضی ازت یا از خودت یا مقایسه میکنه حس میکنم عقلش به چشمش هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بزودی جا به جایی دارین به یه خونه بزرگ،یکم صبور باش ارزش تحمل داره آینده،دختر دایی احتمالا عاشق ...

اره قراره خونمونو ببریم ولی توی همین شهر توروخدا من میخام بریم تهران به شوهرمم میگم میگه فعلا نه توروخدا بگو کی میریم تهران ازدست خانواده شوهر راحت شم برات صلوات میدم

@بورانی_اسفناج    

حس ششمی نیستم دلی میگم قبول میشی دختری هستی قد بلند عاشق ورزش مخصوصا والیبال،مادرت خیلی دوست داره ول ...

متولد چه ماهیم عزیزم؟ انقد با اطمینان میگی شاید حس ششمی و خودت نمیدونی

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

قیل اینکه ازت سرد بشه باهاش درگیری داشتی یکم خودت مقصری اون ناراضی ازت یا از خودت یا مقایسه میکنه حس ...

نه خواهر اون‌میگه من شهوتم زیاده بایکی نمیتونم آروم شم بایدچنتاباشع من همه کاربراش کردم خدای بالاسرم‌شاهده

خبرمرگ مراطعنه به یارم بزنید  
اره قراره خونمونو ببریم ولی توی همین شهر توروخدا من میخام بریم تهران به شوهرمم میگم میگه فعلا نه تور ...

فکرمیکنم همونجور که میخای میشه به آرامش میرسی تو اون خونه بزرگ فقط صبربکن ارزش داره این صبرت،وهرت رو تحت فشار نزار بزودی خودش متوجه میشه و به حرف تو میرسه

شما بزودی جا به جایی دارین به یه خونه بزرگ،یکم صبور باش ارزش تحمل داره آینده،دختر دایی احتمالا عاشق ...

عزیزم بنظرتون من تا تقریبا ی ماه دیگه به اونچیزی که تو ذهنمه درکل به مراد دلم میرسم؟