2777
2789
حس ششمی نیستم دلی میگم قبول میشی دختری هستی قد بلند عاشق ورزش مخصوصا والیبال،مادرت خیلی دوست داره ول ...

عزیزم منم میگی؟

حس اون راجب من چیه؟

به با من بودن فکر میکنه؟

بهم پیشنهاد میده؟ اگه نه چرا؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم منم میگی؟حس اون راجب من چیه؟به با من بودن فکر میکنه؟بهم پیشنهاد میده؟ اگه نه چرا؟

حسم میگه یه دختری هستی مو مشکی قد بلند رنگ سفید و مشکی دوس داری یکم ترسو یا مظلومی ولی سر زبون داری،اون فکرمیکنه ولی نه زیاد جدی نیست که بخاد پیشنهاد بده

حسم میگه یه دختری هستی مو مشکی قد بلند رنگ سفید و مشکی دوس داری یکم ترسو یا مظلومی ولی سر زبون داری، ...

راجب من جدی نیست یعنی؟ از من زیاد خوشش نمیاد؟ یکی دیگه رو دوست دارع؟ در آینده جدی نمیشیم؟

برای‌منم بگوخواهش میکنم عاقبت منوشوهرم چی‌میشه

با شوهرت درگیری دارین خسته شده انگار خانوادش البته مقرر نیستن اونا چیزی نمیگن بهش خودش مقایسه میکنه تورو با زندگی اطرافیانش عاقبت یا هرچه زودتر مشکل رو حل بکن نزار شوهرت خسته تر از اینی که هست بشه کوتاه بیا

با شوهرت درگیری دارین خسته شده انگار خانوادش البته مقرر نیستن اونا چیزی نمیگن بهش خودش مقایسه میکنه ...

ن من باهاش درگیری ندارم اون بایه زنه ای تورابطه ست امشبم بعددوهفتع مسافرت ودوری اولین جایی که رفت پیش اون زنه‌بود،منم‌هیچی نگفتم 

خبرمرگ مراطعنه به یارم بزنید  
میشه بگی ماکی خونمونو میبربم تهراندخترداییم کی ازدواج میکنه@بورانی_اسفناج

شما بزودی جا به جایی دارین به یه خونه بزرگ،یکم صبور باش ارزش تحمل داره آینده،دختر دایی احتمالا عاشق کس یشده شاید همکلاسی چیزی ولی فعلا عروسی در کار نیست