2777
2789
سلام.شخصی که توی ذهنمه حالش خوبه!؟کی میبینمش؟چه احساس و دیدگاهی به من داره!؟لطفاً هر چیزی که در مورد ...

احساس میکنم یکم دچار مشکل باشه

یا دو روز دیگه یا دو هفته دیگه یا ماه دیگه

احساس و دیدگاهو نمیدونم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احساس میکنم یکم دچار مشکل باشهیا دو روز دیگه یا دو هفته دیگه یا ماه دیگهاحساس و دیدگاهو نمیدونم

هر چیز دیگه ای که حس می‌کنی رو بگو ....💐

🎌❤👩‍⚕️𝓘 𝓯𝓲𝓰𝓱𝓽 𝓯𝓸𝓻 𝓶𝔂 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝓲𝓯𝓾𝓵 𝓰𝓸𝓪𝓵
عزیزم به نظرت الان این ماه باردارم؟؟؟ اخرین پریودی من ۲۸ مرداد بوو

فکر میکنم دیر تر از این چیزی ک انظاز داری باردار بشی اما در کل میشی یه روز،. شاکر خدا باش و اصرار بش نکن بگو اگر ب صلاحته ی بچه صحیح و سالم بهت عطا کنه انشالله

فکر میکنم دیر تر از این چیزی ک انظاز داری باردار بشی اما در کل میشی یه روز،. شاکر خدا باش و اصرار بش ...

سلام.

شخصی که توی ذهنمه حالش خوبه!؟

کی میبینمش؟

چه احساس و دیدگاهی به من داره!؟

لطفاً هر چیزی که در مورد خودم و اون احساس می‌کنی رو بهم بگو: شخصیت ،ظاهر و...

به اهدافم میرسم!؟

ببین حسی که دارمم حالا سنتو نمیدونم ولی توی ۲۳ یا ۲۵ سالگی باردار میشی و زندگی خوبی تشکیل میدی

دلم بدجوری گرفته ولی نمی‌دونم چرا با این حرف خندم گرفت😄

به اهدافم میرسم!؟

دلم بدجوری گرفته ولی نمی‌دونم چرا با این حرف خندم گرفت😄به اهدافم میرسم!؟

یه حس بدی بهت دست میده نصف شبا که نگران زندگی و ایندتیی ولی به نصف یا بیشتر اهدافی که ممکنه میرسیی

سلام.شخصی که توی ذهنمه حالش خوبه!؟کی میبینمش؟چه احساس و دیدگاهی به من داره!؟لطفاً هر چیزی که در مورد ...

حالش خوبه ن خیلی عالی باشه اما بدم نی

تا یک ماه اخیر یا نهایت ماه بعدی

عاشقت نی اما دوست داره خوشش میاد ازت

خیلی احساسی هستی ذهنت درگیر دلت گرفته زود تصمیم میگیری

بله اگر تلاش کنی ب‌ اهدافتم میرسی

یه حس بدی بهت دست میده نصف شبا که نگران زندگی و ایندتیی ولی به نصف یا بیشتر اهدافی که ممکنه میرسیی

مرسی که جواب میدی...آره درسته.

به مهم‌تریناش میرسم!؟

حالش خوبه ن خیلی عالی باشه اما بدم نیتا یک ماه اخیر یا نهایت ماه بعدیعاشقت نی اما دوست داره خوشش میا ...

مرسی عزیزم ...

من ..من به عشق پاک و مقدسی که می‌خوام میرسم!؟

خب ..یعنی با این شرایطم میتونم به هدفشان برسم!؟هر کاری میکنم اوضاع اوکی نمیشه....🖤

خدا جونم کمکم کن🥺

مرسی که جواب میدی...آره درسته.به مهم‌تریناش میرسم!؟

به مهم تریناش اگه خدا بخواد و خودت تلاش کنی به احتمال ۹۰ درصد میرسی اون ده درصدم اگه به کسی از اهدافت نگی و سنگ اندازی نکنن تبدیل میشه به صد در صد

منم بگو لطفا 

حس اون نسبت به من چیه؟

به با من بودن فکر میکنه؟

بهم پیشنهاد میده؟ اگه نه چرا؟

چرا راجب من جدی نیست که بخواد پیشنهاد بده؟ چی باعث میشه که خیلی راجب من جدی نباشه؟ به من مربوطه یا به خودش؟