2777
2789
عنوان

عشق بچگیم اینو تو جمع گفت ذوق کردم

590 بازدید | 46 پست

خیلی مختصر بگم‌که ..دیوونه وار وقتی بچه بودیم دوسش داشتم. بعد بخاطر کرونا و اینکه مامانش افسردگی گرفت ۴ سال همو ندیدیم بعد ۴ سال اومدن خونمون پارسال کلا بزرگ شده بود خیلی مهربون و خشگل و خوب شده دلم میخواد بغلش کنم ولی خانوادش تقریبا مذهبی ان(خودش نه تا جایی که فهمیدم) بعد اینجورین که من هیچ جا شال سر نمیکنم با تیشرت‌شلوار میگردم جلو اینا بابام میگه احترام بزار حجاب داشته باش. چند وقت پیش رفته بودیم باغشون طالقان.‌...

شب همه تو حیاط نشسته بودیم . مامانش داشت میگفت خواهرش کوچیک بوده یه بچه اومده خونشون هی گهواره اش رو تند تند تکون داده اینام روشون نشده چیزی بگن بچه اذیت شده و اینا. 

اینم زل زد تو چشام گفت کسی به بچه من دستم بزنه خودش و مامان باباش که هیچی هفت جدشو با خاک یکسان میکنم.

و خب من آدمیم که انقد به بچه آیندم اهمیت میدم که میگم عشق چیه. میرم بهترین بابا رو برای بچم‌انتخاب میکنم. اون لحظه اینجوری بودم که. حله . همینه بابای بچم. 

دیشب خواب دیدم عین بچگیا باهم  دوست شدیم یواشکی مامانش اینا هی بغلش میکنم. 

اون فهمیده بود من با زور دارم شال رو روی سرم‌نگه میدارم هی بهم میخندید. بعد یه بار تو خونه شال اینارو درآوردم مردا تو حیاط بودن . گرفتم یه دقه خوابیدم. از سر صداش پاشدم دیدم وسط هال وایساده زل زده بهم. چشم‌تو چشم شدم باهاش. سریع چشمامو بستم خودمو زدم به خواب اونم خندید به اسکل بازیم. 

بعدا از مامانم پرسیدم که چیشده بوده که بدون اینکه در بزنه یا ببینه من شال سرم نی اومده تو خونه. گفت نمیدونم یهو درو وا کرد اومد تو وایساد وسط هال

من خودمم نمیدونم چه حسی بهش دارم ولی دلم براش تنگ شده و مطمئنم اونم همینه و هردومون میخوایم دوباره بچه شیم بیخیال دنیا دمار از روزگار مامان باباهامون با شیطونیامون دربیاریم...

چندسالته

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم  تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛)

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس میکنم هردوتاتون خیلی کوچولویین

می تو💅

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم  تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛)

بیشتر ببینید
۱۸

کوچیکتری🤏🏻

بیشتر ببینید
اره بابااون‌۱۹‌من‌ ۱۸بچه داره میره سربازی

طبیعیه 

یادش بخیر تو ۱۴ سالگی هروقت پسر عمومو میدیدم میومدم خونه تو پتو جیغ میزدم میگفتم خدایا من همینو میخام 🤣🤣🤣

خاک برسرم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
مگه کنکور ندارید

اون کنکور داد

بعد گفتیم چطور دادی. گفت اگه نفر آخر کنکور رو اعلام کنن آبروی خانوادم میره. الانم معلوم‌نی میخوام چیکار کنه. نه میره دانشگاه نه سربازی. ولی خب بچه ورزشکار مدال کشوری اینا داره 

منم فعلا بیخیالم میخوام یه سال بمونم پشت کنکور