2777
2789

منو دوستم تو یه محله ایم باهم بزرگ شدیم

هردومون دبیرستانیم. امسال کلی ذوق داشتیم واسه مدرسه ک دیشب زنگ زد با گریه گفت پدرم میخاد منو بزور ب پسرعموم بده🥲.. فکر کردم شوخی میکنه تا دیدم واقعا داشت گریه میکرد بهش گفتم واسه چی چرا میخان اینکارو کنن گفت خودش اومد خاستگاریم کرد منم قبول نکردم اما پدرمادرش اصرار کردن و گفتن باید زنش بشی‌.  منم از دیشب تا الان حالم بده هیچکاریم نمیتونم واسش انجام بدم تیکه تیکه شدم اخه کلی خاطرات خوبی داشتیم عین خاهرم بود چرا این خانواده ها هنوزم هستن اخه مگه هنوز مثل قدیماس💔تازه پیام داده بود که نوشته بود قدر خودتو بدون نزار کسی بهت ضرری برسونه قوی باش و قدر خانوادتو بدون که انقد باهات خوبن و بهت مهر و محبت میکنن. گفت من از خانوادم هیچ محبتی ندیدم اما وقتی تو خونواده خوبی داری خیلی خوشحالم برات. من انگار دنیااا رو سرم خراب شد با این حرفش. دلم تیکه تیکه شد نتونستم جوابی بهش بدم فقط از رو صفحه خوندم💔چی بهش بگم؟ نمیخام انقد حسرت بخوره🙂💔

هرکسی لیاقت توجه نداره !

متاسفانه شما نمیتونی کاری کنی.... و اون قراره مدت ها حسرت بخوره .

فقط میتونی پای درددلش بشینی که بعد از یک مدت برای خودت فرسایشی میشه.

اگر پدر مادرت خانواده اون خانم رو میشناسن بگو باهاشون صحبت کنن که توی سن شوهرش ندن.(البته اگر خانواده ای هستند که صحبت کردن باهاشون باعث شر و دعوا نمیشه)

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

براش دعا کن هر چی به صلاحشه براش پیش بیاد و خدا کمکش کنه چون ما همه در نهایت فقط خدارو داریم

البته ک خدا هست

اما حس زجر اوریه ک ببینی ب چیزی ک نمیخای باید مجبورن انجام بدی

هرکسی لیاقت توجه نداره !

بهش یکو مقاومت کنه همین 

من ۱۵ سالم بود میخاستم مجبورم کنن با پسر عموم اژدولج کنم 

وقتی گفتم نه پدرم از خونه بیرونم کرددددد . من ففط ۱۵ سالم بود .

مادربزرگ تا خود عقدم هروخ منو میدید میگفت فک کردی کی تورو میگیره میخای دکتر بیاد بگیرتت . فک کردی کی هستی اگ ب این بگی نه بدیخت میشی و ازین حرفا

یجوزی باهام حرف میزدن انگار بدیخت شدم و دنیا ب اخر رسیده و ازین حرفا . 

درحالیکه من همونموقع هم از بقیه دخترای فامیل خیلیییی بهتر بودم . 

الانم دارم کار میکنم ، درس میخونم ، مشکلات دارم اما حداقل تو بند و حصر و اسیر یک مرد بیسواد قاجاری نیستم . همسرم هم به اتفاق پزشک هستن. 

شغل همسرم افتخار نیست ، ولی میخوام بگم ب دوستت بگو میدونم تو الان فشاری و یجوزی بقیه بهت فشار میارن با خودت تو عالم بچگی خودت میکی دنیا ب اخر میرسه اک بگی نه دیگ بدیخت میشی و همه ولت میکنن و حمایتت نمیکنن و ازین حرفا‌، اما من خیلی وقت پیش اسنکارو کردم و هیچی نشد تا ه زمان شما ک بهتره . 

ففط بکو اینده شو نبازه و مقاومت کنه 

بلاخره یجا تو زندگیت مجبوری وایسی و دعپا کنی و مخالفت کنی

بهتره تو خونه بابات باشه تا جلوی ی مردک غرییه زیرشکم پرست. 

بگو کم نیار و پاشو جمع کن خودتو ب داد زندکیت برس 

متاسفانه شما نمیتونی کاری کنی.... و اون قراره مدت ها حسرت بخوره .فقط میتونی پای درددلش بشینی که بعد ...

بله خانواده هامون همو میشناسن

مادرمم با مادرش صمیمی هست اما میگه نمیتونم دخالت کنم ممکنه این وسط ما تقصیرکار یا چیزی بشیم اما واقعا موندم چیکار کنم..🖤

هرکسی لیاقت توجه نداره !
متاسفانه شما نمیتونی کاری کنی.... و اون قراره مدت ها حسرت بخوره .فقط میتونی پای درددلش بشینی که بعد ...

ن ن ن واقعا قرا نیست حسرت بخوره 

میتونه وایسه و کوتاه نیاد 

فقط یکم دیوونگی لازمه . یکم 

بخدا درد این کمتر از کوتاه اومدنه 

ن ن ن واقعا قرا نیست حسرت بخوره میتونه وایسه و کوتاه نیاد فقط یکم دیوونگی لازمه . یکم بخدا درد این ک ...

متاسفانه گاهی خانواده های کوته فکر به مرگ دختراشون راضی میشن تا اینکه از حرفشون سرپیچی بشه....

امیدوارم خدا کمکش کنه

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

بهش یکو مقاومت کنه همین من ۱۵ سالم بود میخاستم مجبورم کنن با پسر عموم اژدولج کنم وقتی گفتم نه پدرم ا ...

بهش گفتم اتفاقا

بهش گفتم سریع تسلیم نشو وناامید نشو. بهش گفتم تا جایی ک میتونی مخالفت کن حتی یا کتک بخوری حتی یا بندازنت بیرون اما خودتو بدبخت نکن. میگه از خانوادم میترسم. ولی راستش خانوادش تعصبین بخصوص داداشاش🥲💔من موندم اخه تو این دوره زمونه مگه کسی بزور ازدواج میکنه

اون مال دهه شصتیا بود ما الان تو ی عالم دیگه ایم چرا هنوز از اینکارا هست اخه‌.🖤

هرکسی لیاقت توجه نداره !
بله خانواده هامون همو میشناسنمادرمم با مادرش صمیمی هست اما میگه نمیتونم دخالت کنم ممکنه این وسط ما ت ...

فقط خوشد باید کاری کنه 

اگ سما چیژی بگید و خودشم مخالفت میکنه 

بعدا بهش میگن اررره دوستات پرت کردن دوستات بهت یاد دادن و ا ین حرفا و بیشتر لج میکنن

خواخش میکنم بهش بکو کم نیاره 

جتس اگ لازمه بگو با همین اکانت نینی سایت خودت بیاد من باهاش حرف میزنم

من شش سال اینشکلی زندگی کردم از وقتی ۱۵ سالم بود تا وقتی اژدولج کردم .

هر روز ژندگیمو جهنم کردن .

ولی ارزششو داشت.

ففط خواهش میکنم کوتاه نیاد کم نیاره واقعا الان جای کم اوردن نیست . 

اره حس بدیه و دلم براش سوخت و متاسفم برای جامعه ی ما ک هموز مثل قبل هست

ما تو یه عالم دیگه ایم. اما هنوز خیلیا رویای اینو دارن ک مثل قبلن...

هرکسی لیاقت توجه نداره !
بهش گفتم اتفاقابهش گفتم سریع تسلیم نشو وناامید نشو. بهش گفتم تا جایی ک میتونی مخالفت کن حتی یا کتک ب ...

ریدم تو دهن بیغیرت داداشش.

ادم خواهرشو میده دست مرد غریبه ای ک نمیخواد؟ بیغیرتس چی ازین ببشتر؟ 

مثلا از چی کیترسه؟

چکارش میکنن؟

تهش میزنن دیگه ؟ ازین بدتر چیه؟ 

بگو الان بایات بزنتت بهتره ک فردا تنت ب تن کسی بخوره ک دوستت نداره یک عممممررررر نابود میشی .  

بگو نترس فکر اینجاهاشو بکن .

فقط خوشد باید کاری کنه اگ سما چیژی بگید و خودشم مخالفت میکنه بعدا بهش میگن اررره دوستات پرت کردن دوس ...

متاسفانه داداش و بابای ب شدت تعصبی داره خدا لعنتشون کنه

میترسم ی وقت نزننش.   اره حتما بهش میگم ک بیاد ک شاید با حرفات بتونه ب بعداشم فکرکنه

هرکسی لیاقت توجه نداره !