2777
2789
عنوان

قسمتی از کودکی من در هشت سالگی🙂

272 بازدید | 10 پست

قسمتی از کودکی من در ۸ سالگی:

بارها تو سایت گفتم امشبم دلم گرفته دلم میخواد راجع بهش حرف بزنم..

یه دختر بچه ۸ ساله رو تصور کنید..تو خونه کتک میخوره..تو مدرسه کتک میخوره و تحقیر میشه جلوی همه..حتی مجبور میکردن بشینه زمین تا بقیه با پاهاشون خاکیش کنن بقیه هم هرچی حرص داشتن خالی میکردن..دفتر خوشگلم و که تازه خریده بودم و روش برچسب سیندرلا زده بودم و مرتب و تمیز مراقبش بودم رو زیر پاهاشون خاکی کنن انصافه؟؟؟؟

تهدید هم بشه که به کسی نباید بگه وگرنه بدتر کتک میخوره ..جوری هرروز کتک می‌خورد که زیر چشماش وقتی میزدن کبود میکردن یخ میزاشتن تا کبودی برطرف بشه..

و تو راه رفت و برگشت هم یه از خدا بی خبر با چاقو و یه لبخند ملیح همیشه دنبالش کنه و شبا کابوس ببینه از ترس تا چند وقت..اینا به مدت یکسال تکرار شده..

بعد الان بهم میگن وای تو چرا انقد استرسی هستی؟؟؟

نمیدونم شما بگین شایدم من بزرگش کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما به تراپی نیاز داری 

والا اعصاب منم به هم ریخت با همین دوتا جمله ات😤😤😤😤 

فقط تو دلم میتونم فحش بدم به اونا😃

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اتفاقای بد بچگی همیشه تو حافظه بلند مدت میمونه 

منم یادمه تو مدرسه جشن تکلیف داشتیم تو نمازخونه یه معلم بچه ها رو جابه جا میکرد منم نشسته بودم اونجا 

معلمه یه سیلی زد دم گوشم و ترکی گف مثل خانوما نشستی پاشو بینم اونجا

هر بار اون صحنه میاد جلو چشم میخام برم پیداش کنم همون چکو بزنم گوشش