2777
2789
عنوان

خواستگار خوب با اختلاف 15 سال❤ بیایددد کمکک😘

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 136 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اینا رو داره من به اختلاف سنی نگاه نمیکنم اگ نمیخوای تا من  دامادم کنمش برای ابجیم 😃😂بگیرمش چند سالشه حالا 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

من باشم جواب منفی میدم چون اختلاف سنی زیاده بعد ها ادم دچار مشکل میشه تو میخای بچگی کنی و مطابق سنت رفتار کنی اما اون پخته شد و نمیتونه رفتارای تورو درک کنه انتظاز داره توام مثل خودش پخته شده باشی اما درکل تصمیم با خودته

خیلی دو دلم خیلیا میگن سن زیاد مشکل سازه

بنظر من باید ببینی به هم مباین یا ن فکرتون کار هاتون و  رفتارتون 

بعضی اوقات پسر بیست ساله مثل ی مرد بالغ و مستقل زندگی میکنه 

بعضیا هم مامانشون باید نازشو بکشه 

و گاهی یک دختر سی ساله یک خانم شریف و محارم و یه کدبانوعه 

ولی یه دختر سی ساله دیگه میبینی فعلا خودشو جمع نکرده

۳۵ سالشه خوبه؟

ببین نمیخوام نامیدت کنم بازم بیشتر فک کن 

اون چند سال دیگ ۴۰ میشه ولی تو تازه اوج جونیته خودت چی فکر میکنی ته دلتو خالی نمیکنم اگ دوسش داری فک میکنی خوبه قبول کن ولی بعدا پشیمون نشی که چرا با ی مرد بزرگ تر از خودم ازدواج کردم 

نو شوهرم ۱۰ سال اختلاف سنی داریم من پشیمونم باهاش زدواج کردم چون بعضی سلیقه هاش مث پیرمردا ولی من نه خیلی اختلاف داریم ولی دیگ چاره ای نیس مجبور تو اینکارو با خودت نکن 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

۳۵ سالشه خوبه؟

باید ببینی اختلاف نظراتون چطوره 

فکرتون ذکرتون سلیقتون 

ما چند مدل سن داریم 

سن شناسنامه ای 

سن عقلی 

سن بدنی و.....

ممکنه ینفر سن شناسنامه ای ۴۰ و عقلی ۲۵ و سن بدنیش مثل یه  ادم ۶۰ ساله باشه

ن چون سنش بالاسینی منطقیش اینه ج رد بدی مگر موقعیتش چشتو گرفته باشه

فکر میکنم اگه با یه پسر تقریبا هم سن و سال برم باید دوتاییمون جون بکنیم تا به موقعیت الان این اقا برسیم🥲