2777
2789
عنوان

خواستگار خوب با اختلاف 15 سال❤ بیایددد کمکک😘

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 136 پست
اخه همه موقعیت هاش خوبه کم اینطور موقعیت پیش میاد فقط سنه 🥲

یه مدت ارتباط داشته باشید، تا حدودی میفهمی که می تونید با این اختلاف کنار بیاید یا نه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظر من که ایرادی نداره البته صحبت کن و تمام جوانب بسنج اگر آدم سخت گیری نباشه چه عیبی داره خیلیا با اختلاف سنی بالا زندگی میکنن و خوشبختن

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
من مورد میشناسم با ۴ سال اختلاف سنی جدا شدن موضوع اصلی تفاهمه

درسته ولی توی عصر حاضر و خصوصا کشوری مثل ایران که هرچند سال یکبار تحولات و مسائلی رو تجربه میکنه اختلاف نسل ها خیلی مساله مهمیه . 

بازهم بستگی به ملاک افراد داره من شخصا قبول نمیکنم چون مادیات اولویت اولم نیست و درک متقابل برام خیلی اهمیت داره.

پارسال برا منم پسردایی بابام خواستگاری گرد اون ۳۴ من ۱۹ 

من رد کردم  مرفه بودن میره کار دولتی خوبی داشت و اخلاق هم عالی ولی به دلم نبود.  میگف دانشگاه نرو  زود بجه دار شیم 

ولی من رویاهام اینجوری نبود قبول نکردم . بعد حالا ی جریاناتی پیش اومد ک خواستم بله بگم و قبول کردم دانشگاه نرم اون منصرف شد گفت کلا از نظر فکری با هم‌متفاوت هستیم . پسر شیر حلال خورده ای بود . کلا قضیه تموم شد و خوشحالم واقعا بعد گذشت یکسال این وصلت جور نشد . ما واقعا ایکه هم نبودم . از قضا یکشنبه این هفته هم عروسیش بودم  😂ازدواج کرد 

بستگی به خودت داره بشین قشنگ خوب فکراتو بکن 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
اخه همه موقعیت هاش خوبه کم اینطور موقعیت پیش میاد فقط سنه 🥲

من و شوهرم فقط چن سال اختلاف سن داریم و خوشبخت نیستم 

خواهرم وشوهرش۱۴سال اختلاف دارن و خوشبختن

بنظرم هیچ ربطی ب  اختلاف سن نداره زندگی و خوشبختی

این خیلی پختس با اینکه تک بچه بوده اما از اول مستقل بزرگ شدهیعنی مشکل سازه؟

تک فرزندم که هس بابا شانس در خونتون زده تا تنور داغ بچسب😂ولی یه چیزیم که هس اینه که مردم گیر میدن بخاطر پول زنش شده ممکنه کلی با تیکه کنایه هاشون اذیت کنن  اگه اختلاف طبقاتی زیادی دارید بیشتر فکر کن۱

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دونفره