2777
2789
عنوان

دخترمو تو کوچه کتک زدن دارم درد میکشم از ناراحتی😢😢🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 30 پست
اگه شاهد نداشته باشی سخت میشه ثابتش کرد طفلی بچت چقدر ترسیده خودت نبودی مگه همراه بچه؟؟؟

داشتیم میرفتیم بیرون خیر سرم تولدم بود اون از من جلوتر رفت تا من حاظر شم رفت کوچه کلا صداشم نشنیدم بمیرم براش تا خودمو رسوندم به زنه رفتن خرابشون چقدر لگد زدم درشونو خدایی فش هم دادم همسرم نذاشت دیگه شکایت کرد الان دخترم رو تختم خوابیده قلبم چند بار گرفت بخدا🥺🥺🥺😢

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر پزشکی قانونی خودش تشخیص میده خیالت راحت دوربینی چیزی ندیدی اون اطراف

دکتر از کجا بدونه اخه نوشتن تموم شد رفت دیگه🥺🥺🥺خدا بدونه الان چی نوشتن به خدا یه قسمت پوست سر دخترم کلا موهاش از ریشه کنده شده همش میخوام برم درو پنجرشونو خورد کنم بزنمش هی درگیرم با خودم

دوربینی چیزی ندارع محلتون؟و اینکه بچه ۱۳ساله چطور میتونه دونفرو بزنه

نه شهرک تازه ساخته مادر و دختر اندازه فیل این بچه رو زدن از بس مظلومه ابن بچه دارم میسوزم 

دخترت رو نذار بره تو کوچهاونا میفهمن خودزنیه

میگم همش ۵ دقیقه نشد گفت بیرون برم تا حاظر شی بریم برای تولدت کیک بخریم بخدا هیج جوری آروم نمیشم دارم سکته میکنم

مدرک نداری چرابچه روتنهامیزاری اونم تواین اوضاع که آدم به چشماش اعتمادنداره

کوچه بزرگه نفرستادمش والا گفتم میرفتیم بیرون قبل ما رفت تو کوچه پیش ماشین تا ما بریم من اخه چطور این خشممو کنترل کنم هی میگم پاشم برم بزنمش بخدا 

کوچه بزرگه نفرستادمش والا گفتم میرفتیم بیرون قبل ما رفت تو کوچه پیش ماشین تا ما بریم من اخه چطور این ...

حق داری عصبی بشی بچته اما داری مدرک به طرف مقابلت میدی عاقلانه تصمیم بگیر

𝗜'𝗠 𝗔 𝗚𝗜𝗥𝗟 𝕎𝕚𝕥𝕙 𝕎𝕚𝕟𝕘𝕤 𝕆𝕗 ℙ𝕣𝕚𝕕𝕖 من دختریم با بال هایی از جنس غرور🌿🤍️ 
‌دکتر از کجا بدونه اخه نوشتن تموم شد رفت دیگه🥺🥺🥺خدا بدونه الان چی نوشتن به خدا یه قسمت پوست سر دخ ...

خدا آرامش بده بهت ولی من اگه بودم حتما وکیل میگرفتم پدرشون و در میاوردم 

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️