2777
2789

تاپیک قبلتو دیدم اگه واقعا بخاطر بغل کردن مامانش به این روز افتادی باید بگم داری در حق خودت و اعصاب و روانت ظلم میکنی اینطور بخوای ادامه بدی کلا مریض میشی

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم الان میترسم بخابم چون نفسم یجوریه تنگ نمیدونم چکار کنم😭

فشارت رفته و بالا و ضربان قلبت

برو دم پنجره نفس عمیق و هوای ازاد بخور

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
الان نه

چون گفتی الان جواب نمیده فکر کردم کنارت نیست

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
جدی ...چه جالب چون من هر وقت بدجور دعوا میکنم علائم شدید ام اس مثل بی حسی دست و پا و سوزن سوزن شدن ک ...

عه شما هم سرت ضعف میره اینجور موقع ها؟ حس ترس و اضطراب نمیگیری بعدش

شدم حمله اضطرابی بهم دست میده و حس ترس شدید

با خودت اینکارو نکن اگه از پا بیوفتی شوهر جان تره هم برات خورد نمیکنه یه تاکسی دربست میگیره میگه خوش اومدی خوش گذشت خداحافظ

جدی ...چه جالب چون من هر وقت بدجور دعوا میکنم علائم شدید ام اس مثل بی حسی دست و پا و سوزن سوزن شدن ک ...

همش اعصابه دیگه

خدا نکنه مثل من بشید ۳ ماه فلج مطلق

دو روز یه بار به زور یه قاشق غذا میخوردم سیر سیر میشدم و دل درد

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
عه شما هم سرت ضعف میره اینجور موقع ها؟ حس ترس و اضطراب نمیگیری بعدش

اره ..من خیلی حالم بد میشه طوری که تا چند روز آثارش تو بدنم هست ...خیلی دعوا و بحث بده من دیگه دیدم دارم فنا می‌ره سلامتیم تصمیم گرفتم خودم در بدترین شرایط زندگی بیخیال بگیرم 

با خودت اینکارو نکن اگه از پا بیوفتی شوهر جان تره هم برات خورد نمیکنه یه تاکسی دربست میگیره میگه خوش ...

ینی اگه دیگ دعوا نکنم خوب میشم این حمله های اضطرابی و رفلاکس معده رو چکار کنم😭

چرا بخاطر اینکه عصبانی

داری خودتو از چشمش میندازی اینطوری بیشتر ازت دور میشه میره سمت خانوادش همیشه اولویتت آرامش خودت باشه چرا غصه خمچین‌چیز پیش پا افتاده ای رو میخوری نرفته که یه دختر تر گل ور گل بغل کنه مامانشو بغل کرده اگه هم فکر میکنی خانوادشو رها میکنه باید بگم سخت در اشتباهی بخوای بینشون بیایستی این تویی که کنار گذاشته میشی پس جلوی مادرشوهرت حس رقابت نداشته باش

اره ..من خیلی حالم بد میشه طوری که تا چند روز آثارش تو بدنم هست ...خیلی دعوا و بحث بده من دیگه دیدم ...

من رفلاکس معده گرفتم . دست و پام بی حس میشه و مور مور سرم ضعف میره بی قرار شدم یجا نمیتونم بشینم درست نمیدونم چکار کنم خوب بشم