2777
2789

وااااقعا بخونید توروخدااااا 

من ۲۶سالمه شوهرم یه مشکل خیلی جدی داشت باعث شد ازش جدابشم واقعا سخت بود مشکلش و اینکه خداروشکر بچه نیاوردم خودم میدونستم ی روز جدا میشم 

تحصیلکرده توی یه رشته خیلی سطح بالا هستم که پرستیژ بالایی هم داره و دنبال اینم درش شاغل بشم و مستقل بشم 

تازگیا توی مجازی با یه پسره آشنا شدم همسن خودمه و خونشون شهرستانه و پدرش فوت شده و با برادر و خواهر و مادر مجردش دارن زندگی میکنن همه مجردن و داداششم گویا حالا درآمدی داره ک خرج فقط خودشو میده 

خودشم کارش املاکه جدیدا املاک زده و تازه کاره خونه و ماشینم نداره تحصیلاتشم دیپلم هست و خونشونم ی جای ارزون در کل اینجوری بگم ک مث پدر خانوادست و مسئولیت مادر و خواهرش و خرج خونشون باهاشه 

چندروز اول آشناییمون من بهش نگفتم ک جداشدم خیلی باهام خوب بود و بهتر رفتار میکرد بعدش ک فهمید شروع کرد ب بدرفتاری و قهر و درخواست رابطه و بلاک و دعوا یکسره 

خلاصه هربارم دعواشد ایشون بمن فحش داد مثلا گفت سرتو از ک.ون زندگیم در بیار یا میرینم بهت یا امثال اینا...و اینم بگم ۳ماهه آشنا شدیم و تاحالا من حضوری ندیدمش اصلا فقط چت کردیم و بس و اونم هی خودشو برای من میگیره و پیام نمیده و سرد رفتار میکنه و یا اذیتم میکنه 

میخوام نظراتتونو بهم بگین واقعا من باید امیدوار باشم ب همچین کیسی؟فقط چون ک طلاق گرفتم؟؟؟؟چرا ما خانمای ایرانی بعد طلاق انقد بی ارزش ب چشم میایم؟؟؟؟

⛔️⛔️اینم بگم یه نامزدی بهم زده قبلا⛔️⛔️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه بخوام واضح بگم بهت برمیخوره آخه

خیلی خا ک بر سری این انگل چی داره آخه،آدم مجرد بمونه تا قیامت اما شان خودشو حفظ کنه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

شما خودت باعث بی ارزش شدنت شدی ، طزف باهات اینجوری زفتار کرده بعد تو میگی امیدوار باشم یا نه؟؟؟

کاس بدونم معیارت یه سریاتون برای ازدوااج چیه ؟؟سه ماهه چت کردی بعد توقع داری طزف بیاد باهات ازدواج کنه ؟ 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

پسرا جز عده محدودیشوو بقیه زنا رو بعد طلاق به چشم یه مدت... و بعد ولشون کنن نگاه میکنن، واسه همینم یکم سخته بعد طلاق کیس گیر اوردن و اتفاقا باید حواست باشه این از هموناس

کارشو بکنه میره

واقعا پرسیدن داره؟ البته شما ک چیز به این واضحی رو متوجه نشدی ب حرف ما گوش نمیدی زنش میشی بعد باز می ...

👌👌👌😂😂😂

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚