2777
2789
عنوان

شنیدن صداهای عجیب و غریب در خانه

879 بازدید | 27 پست

امروز سرکار  بودم مامانم زنگ زد طبقه بالایی؟ 

گفتم نه 

گفت اخه من و داداشت صداتو شنیدیم که سلام کردی  و منو صدا کردی😐 درصورتی ک من سرکار  بودم

این بار دومه که این اتفاق میفته

نمیدونم یعنی  موضوع ماوراییه یا مامانم داره توهم میزنه

شما تجربه کردید؟؟

بله و توهم نیست 

حالا اگه فقط یکی بشنوه میگیم ممکنه توهم باشه 

ولی وقتی یکی دیگه هم می‌شنوه دیگه قطعا توهم نیست 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماورا خیلی تجربه دارم چیزی نیست

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
نگران نباش جنه

وای🙄

آتشی در من هست...که به پا خواهم کرد...من برای این عشق...کودتا خواهم کرد...تو چه کردی با من...که طلسمم در تو ....چرا نمیرسد صدا...صدای من به تو...غریبِ آشِنا....من از تمام شب...ببین بریده ام... نفس نفس تورا....نفس کشیده ام💔۱۴۰۳/۱۰/۲۲            ‌                                                                        ‌   🎵: غریب آشنا (ایهام)

بله و توهم نیست حالا اگه فقط یکی بشنوه میگیم ممکنه توهم باشه ولی وقتی یکی دیگه هم می‌شنوه دیگه قطعا ...

چرا هردفعه صدای منه؟؟ یعنی مشکل از منه؟ چیزی دنبال منه؟