2777
2789
عنوان

اونایی ک کنکور تجربی قبول شدن بیان

224 بازدید | 49 پست

سلام خوبین من امسال دهمم تجربی ورداشتم میخواستم بگم که چه کتابی بخرم خیلی سبز یا گاج

تست بخرم یا درسنامه چی بخرم کدوماش بخرم درسم متوسطع بیاین کمکم کنین فردا میخام برم خرید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی سبز معمولا برای شروع بهترهاگه مدرست خوبه تست بخر اگه نه نیاز به درسنامه یا فیلم اموزشی داری

ن مدرسه هامون ریدن هیچی یاد نمیدن تا اینجا هم خودم خودمو رسوندم بخاطر اون سر در نمیارم سوال پیش هم کتاب هیچی نگرفتم خودم خوندم ولی امسال میخام بگیرم و با کتاب اینا اشنا نیستم ممنون میشم راهنمایی کنی

ن مدرسه هامون ریدن هیچی یاد نمیدن تا اینجا هم خودم خودمو رسوندم بخاطر اون سر در نمیارم سوال پیش هم ک ...

اول باید ببینی میتونی درسنامه بخونی یا باید از ویدیو اموزشی و کلاس های کنکور استفاده کنی

من ویدیو و کلاس رو پیشنهاد میکنم از درسنامه بهتره

بعد که اموزش اولیه ات اوکی شد برو سر تست

تست هم کتاب های تست خیلی سبز بخر بری کتابفروشی بگی تست خیلی سبز خودشون بهت میدن درسنامه هم دارن اگه جایی گیر کردی میتونی ازشون استفاده کنی

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
اول باید ببینی میتونی درسنامه بخونی یا باید از ویدیو اموزشی و کلاس های کنکور استفاده کنیمن ویدیو و ک ...

از رو کتاب نیمتونم بخونم برا یادگیری فیلم شاید بتونم ولی باید کلاس برم اون فصلو 

تو چه کتابایی خوندی به شخصه ببخشیدا میپرسم 

اره عادیم

خب ببین بعضی درسا ک حالا شرو نکردی نمیدونی خب ولی یکم پیش بری متوجه میشی بعضی درسا واست خیلی سختن اصن هیجوره نمیفهمی تا زوده باید از ویدیو های درسی هست یسری موسسه های مختلف مثه کلاسینو و تاملند هستن ک اینا معروفن هر موسسه ای نه!اونارو باید ببینی مثلا من فیزیکم ضعیف بود 

یسریا میان میگن ن برو تست بزن فلان کن درست میشه

فقط ب سالای پشت کنکور موندت اضافه میکین با این کار

خب این از این

دومین نکته کتابای ی موسسه خاص برای همه درسا خوب نیتسن

ینی چی 

ین همه ی کتابای خیلی سبز برای همه درسا خوب نبست ک پاشی بری برا همه درسات خیلی سبز بخری یا گاج بعد بیای

برای هردرسی ی کتاب بهتر از بقیه اس ک با توجه به سطحت بخری ک چون تو تازه کاری همون کتابای اسونو بخر

حالا اژ کجا بفهمی برا هر درس چ کتابی بخری

یسری مشاور تو اینستا هست میری اونارو پیدا میکنی هرسال کتابای خوب معرفی میکنن که چی خوبه چی بد

مثلا من دو سه سال پیش کنکور دادم موسسه سیب ترش بود خوب بودش

اگ پول داری مشاور بگیر نداری فعلا با همینا پیش برو تا سال اخر ک مشاور بگیری

اون ویدیوهایی ک گفتمم از موسسه ها ببین نمیخواد بری بخری کلاسارو اگ پول نداری رایگانش تو تلگرام ریخته

سوالی بود بگو

از رو کتاب نیمتونم بخونم برا یادگیری فیلم شاید بتونم ولی باید کلاس برم اون فصلو تو چه کتابایی خوندی ...

پس حتما یه کلاس مشخص برو وسط سال هی استاد عوض نکن بیشتر قاطی میکنی

من خودم دهم فقط خیلی سبز های تک پایه دهم کار کردم کفایت میکنه

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
خب ببین بعضی درسا ک حالا شرو نکردی نمیدونی خب ولی یکم پیش بری متوجه میشی بعضی درسا واست خیلی سختن اص ...

پیچا رو از کجا پیدا کنم داری پیچی بمنم بفزستی؟ 

میخام خیلی سبز یه فیزیک یه شیمی و زیست و ریاضیشو بگیرم اوکین اینا؟ 

مجازی نمیتونم بخونم با موسسه ای

نزدیک خونمون یه موسسه گاج و یه افاق هست کدوم خوبه بنظرت برم 

پس حتما یه کلاس مشخص برو وسط سال هی استاد عوض نکن بیشتر قاطی میکنیمن خودم دهم فقط خیلی سبز های تک پا ...

اینجا یه دختره هست تجربی میخونه چنسری امتحان داشتم رفتم بهم ریاصی یاد داد درسش خوبه میخام برم اون یاد بده کسیو نمشناسم سمتون فقط کلاسای گاج افاق هستن خوبن بنظرت؟ 

خب ببین بعضی درسا ک حالا شرو نکردی نمیدونی خب ولی یکم پیش بری متوجه میشی بعضی درسا واست خیلی سختن اص ...

امسال بعضیا میگن کلاس های ماز خوبه ولی خب مجازین منم مجازی یاد نمیگیرم😂😭

پیچا رو از کجا پیدا کنم داری پیچی بمنم بفزستی؟ میخام خیلی سبز یه فیزیک یه شیمی و زیست و ریاضیشو بگیر ...

بزن سیب ترش قطعا ویدیو برای خرید کتاب گذاشتن نروووو همه رو خیلی سبززززز بخر این صدبار شاید برای ریاضی گاج خوب باشه برای زیست نشرالگو برای فیزیک…

میدونی چی میگم 

باید ی نفر الان کتابارو چک بکنه بگه چی خوبه چی بد که کاره مشاوره اس ی سرچ بکن تو تلگرام سیب ترش میاره بالا تو کاناله ام سرچ بزن کتاب میاره