2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم حرفی که میزنم نیستم اما چون میگی نمیتونی جدا شی میگم

شنیدی میگن دستی که نمیتونی ببری رو ببوس (نمیدونم کلمات دقیقا همین هستن یانه اما مفهوم همینه)

حالا شما هم وقتی چاره ای جز بودن نداری سعی کن بسازی و کوتاه بیای تا مشکلی پیش نیاد

این کار اشتباهه ها اما وقتی جدا نمیشی تنها راهه

عزیزم اون رفتار احمقانه داشنه، چرا آبروی تو بره آبروی اون رفته، مردم میفهمن عقل دارن مردی که بی محاب ...

اونا به روی خودشون نیاوردن ولی میدونم شنیدن اینجا صدا میپیچه داد زد گفت تو کاری کردی عاشق خانوادم شدم من تو رو گرفتم به اینا ظلم کردم من میخام برم رو پای مامانم بخابم....!

اونا به روی خودشون نیاوردن ولی میدونم شنیدن اینجا صدا میپیچه داد زد گفت تو کاری کردی عاشق خانوادم شد ...

خب انقد بهش گیر نده ک اینجوری نشه توک میدونی نمیتونی جداشی پس کوتاه بیا درست زندگی کن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇