2777
2789
چنهمین بارشه پیش خانوادش جو گیر میشه

بخدا ک اکثرشون همینن خانواده میبینن جوگیر مبشن که بگن ما مردیم و زنمون ازمون حساب میبره و به قولی میخان خودشونو گنده کنن

مردا واقعا یه سری اخلاق مشترک دارن که این متاسفانه یکیشع مشکل شوهر شما تنها نیس ولی خب باید تذکر جدی بهش بدی

چرا ب جایی رسید ک تو فامیل بخواد داد بزنه حرفی زدی ک عصبی شد؟ ببین بعضی مردا اصلا جنبه رو دادن و صحب ...

تو جمع گله نکردم تو یه طبقه خونه که خالی بود دراروبستم آروم گله کردم ولی اون داد زد تا همه بشنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو جمع گله نکردم تو یه طبقه خونه که خالی بود دراروبستم آروم گله کردم ولی اون داد زد تا همه بشنون

دیگه این کارو نکن حرفاتو وقتی بزن ک دورتون خلوت باشه  احتمالا خواسته بادادو هوار کردن سر تو مثلااااا مردونگیشو ب بقیه ثابت کنه تا بگن افرین اینه مرد😏

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
یایشونم نمونه خیییلی دلم شکست بعد ۷ سال زندگی وهمه جور فداکاری من پیش بقیه اینجور خرابم کرد

عزیزم میدونم حالا خیلی اعصابت خرده، یکم بخودت و اون زمان بده، بببین همونایی که شاهد دعوای شما بودن خودشونم قطعا از این مسائل زناشویی داشتن و دارن....

شوهرا همینن، کاریشم نمیشه کرد...

اگه بدونی من چی بودم و یه شوهر نالایق چی به روزم اورد  خدارو شکر میکنی 

دیگه این کارو نکن حرفاتو وقتی بزن ک دورتون خلوت باشه احتمالا خواسته بادادو هوار کردن سر تو مثلااااا ...

خیییییلی نامرده کل زنای فامیلشون بودن یعنی ذره ای دوسم داشت داد نمیزد

اشباهت کردم ولی فکر نمیکردم انقدرررر بد تا کنه

اشکال نداره گذشتو تجربه شد واست ک دیگه تو جمع نزدیکش نشی  اکثر مردا همینن فقط دنبال باریکلا باریکلا از بقیه ن   بیخیال 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
آخه این عربده کشید تو جمع فامیلشون دیگه نمیتونم سر بلند کنم منو با خاک یکسان گرد

فامیلاش شوهرتو میشناسن آبروی اون رفته نه شما 

هرچی گفت و توهین کرد هیچی نگو و مثل یه خانم رفتار کن تا از سرش بیافته

آخه پیش فامیلاشون آبرومو برد

برای منم پیش اومده مطمئن باش بعداخودش بیشترخجالت میکشه ودرنظراونا منفورتره ازتوبه عنوان همسرصبوروباادب یادمیکنن...دست کم فک میکنم برای خیلیا یکی دوبارپیش اومده