2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قد بلنده شغلش آزاده یه چیزی تو مایه های بازاری و اینا میبینم از طریق کسی باهم آشنا میشین معرف یا دوس ...

@del_banoo   سلام عزیزم من چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغل کسی که باهاش ازدواج می کنم چیه؟چه شخصیتی داره؟مرسی گلم

درسته 🙏شرمنده ولی ی سوال دیگ دارم رادیولوژی میارم ؟ ایندم خوبه؟

اره عزیزم صد درصد قبولی این بار هم اگه قبول نشی سری بعد قبول میشی حس میکنم خیلی هم وضع مالیت خوب بشه و به اهدافتان برسی

عاشق دلباخته ات نیست اگر انتخابت کنه به این دلیله که بنظرش ادم فهمیده ای هستی چند سالشه؟

هه...زندگی بدون عشق برام بی معنیه🥺😔

ولی...مرسی که جواب دادی هر چیزی که به ذهنت میرسه رو بهم بگو...

🎌❤👩‍⚕️𝓘 𝓯𝓲𝓰𝓱𝓽 𝓯𝓸𝓻 𝓶𝔂 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝓲𝓯𝓾𝓵 𝓰𝓸𝓪𝓵
اره عزیزم صد درصد قبولی این بار هم اگه قبول نشی سری بعد قبول میشی حس میکنم خیلی هم وضع مالیت خوب بشه ...

عزیزم میشه برا منم بگی حس می‌کنی ملک مغازه که گذاشتیم برای فروش کی به فروش میره؟