2777
2789
عنوان

ب یه دختر 16 ساله ک میخواد مستقل شه

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 53 پست
من خودم رو۱۷شوهر دادن اما چ کنم ک مث احمقا زود بچه اوردم پاسوز زندگی ام

ب منم میگفتن بچه بیار زندگیت رو نجات میدی سرگرم بچه میشی با خودم میگفتم بحص من جدا اون بچه چ گناهی کرده ک پاسوز من بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربونت برم عزیز دلم با خوندن پیامت دوباره این بغض لعنتی تو گلوم گیر کرد من چون درد کودک همسری رو کشی ...

از خدا بخواه نجاتت بده 

خداکنه عزیزم 

من برات دعا میکنم 

هرچند زندگی خودم خوب نیست ولی از ته دل دعا میکنم خدا نورو به تاریکی که توش داری سیر میکنی بتابونه‌ .

حواست باشه حامله نشی 

هرجوری شده برو درستو بخون 

هرجوری شده ها 

به جای خودتو کشتن دنبال راه و چاه باش 

تسلیم نشو 

خدا بزرگه 

میدونم اینا کلمه است و توی عمل صد برابر سخته 

ولی خدای ما مهربونه ازش بخواه 

ازش بخواه یه راه نجات بهت نشون بده 

حالا درست خوب بود ؟ میخوندی ؟ نمره ات چند بود ؟من حرفم نمیاد واقعا حرفم نمیاد حالم بهم میخوره از او ...

درسم؟ 

العان دارم با اشک مینویسم بخدا اگه باور کنی معدلم سال هفتم 20 بود 20 مدیرمون ب حال من گریه کرد گفت حیفته تا دوسال همش پیگیر بودن سال هشتم فقط برا امتحانا رفتم با اینکه هیچ روز از سال رو مدرسه نبودم اما بازم نمراتم عاالی شد اما باز این بی ناموسا نزاشتن برم😭😭

از خدا بخواه نجاتت بده خداکنه عزیزم من برات دعا میکنم هرچند زندگی خودم خوب نیست ولی از ته دل دعا میک ...

ممنون نفسم چشم حتمان میخوام خدا این اشکای زیر پتو رو میبینه 

ب منم میگفتن بچه بیار زندگیت رو نجات میدی سرگرم بچه میشی با خودم میگفتم بحص من جدا اون بچه چ گناهی ک ...

من اگر جای تو بودم 

اولین قدمی که بر میداشتم 

راضی کردن خانواده ام به طلاقه و مبادا حامله بشی.که زندگی خودتو و بچه اتو از بین بردی 

برو اولین کاری که میکنی اینه که بری خانواده ات یا حتی شوهرتو فعلا راضی کنی بری درس بخونی این اولین قدمت و هدیه که باید داشته باشی 

هرجور شده بدستش بیار 

هدف دوم ات بعد از درس خوندن بزار یه مهارت رو یاد بگیر 

میتونه زبان باشه 

میتونه خیاطی باشه 

میتونه چیز های مختلف باشه  

تا بعدش ایشالله بتونی دیپلم فنی حرفه ای بگیری 

سعی کن سریع مدرسه اتو تموم کنی دیپلم فنی حرفه ای بگیری 

سریع تر وارد بازار کار بشی که دستت جلوی خانواده ات دراز نباشه 

با کسی ام درمورد اهداف ات حرف نزن .

بازم میگم با کسی در مورد اهدافت حرف نزن 

اینو یادت باشه 

درسم؟ العان دارم با اشک مینویسم بخدا اگه باور کنی معدلم سال هفتم 20 بود 20 مدیرمون ب حال من گریه کرد ...

خب الان که میخوای جداشی راضی کن خانوادتوکه درستوادامه بدی 

بچشونی نمیتونن که ولت کنن توخیابون

من خودم رو۱۷شوهر دادن اما چ کنم ک مث احمقا زود بچه اوردم پاسوز زندگی ام

واقعا متاسفم 

این بلا رو سر بچه ات نیار .

همونجور که خانواده ات بالای تورو چیندن 

نذار این بلا سر بچه ات بیاد 

من اگر جای تو بودم اولین قدمی که بر میداشتم راضی کردن خانواده ام به طلاقه و مبادا حامله بشی.که زندگی ...

من خانوادمو راضی کردم واسه طلاق ولی خدا کنه اون بده الان خونه بابامم در مورد مدرسه هیچ صحبتی نکردم و حتی در مورد هدف هام هم هیچی حتی یک کلمه ب کسی نگفتم چون تنها با تمسخر مواجه میشم 

ولی میرم دنبال کارای مدرسه آن شاالله ک درست بشه