2777
2789
منم مث خودتم...و میدونم چقدر بده

پس لطفا اینکارو با یه موجود زنده دیگه نکن 

ازت خواهش میکنم

من حتی به نامزد خودم گفتم 

گفتم تا هر وقتی که نتونی یه پدر کامل برای بچه باشی

بچه نمیارم

حتی اگه خودتو بکشی هم نمیارم

باردار هم بشم میرم سقط میکنم

چون اون بچه با کلی امید و آرزو وارد این دنیا میشه و وقتی از بچگی با یه پدر و مادر مشکل دار بزرگ شه واقعا ضربه بدی میخوره و هیچوقت نمیتونه حس خوشبختی داشته باشه هیچوقت ...

خودم تک تک لحظاتش تجربه کردم میدونم چقدر بده 

با اینکه ازدواج کردم ولی آثار روحی و روانی خانواده درب و داغونی که داشتم هنوزم باهامه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این زنه پررو پررو میاد نظرم میده برام

اون اگه خوب بود زندگی خودش وبچه هاشو درست میکرد اون خیلی گه های دیگه هم میزنه تو بایدجدی بگیری...توزن باش قوی باش مادرباش برای بچه هایی که قراره بیان مادری کن لطف کن توجهمنمی که الان هستی نیازشون والسلام...اگه بچه بیاری خودت میشی یکی بدتر ننه شوهرت...ببخشید خیلی رک میگم اینطورمیگم که همیشه یادت بمونه

اون اگه خوب بود زندگی خودش وبچه هاشو درست میکرد اون خیلی گه های دیگه هم میزنه تو بایدجدی بگیری...توز ...

ن اتفاقا خوشحالم میشم از حرفاتون 

دخترش فراری شده پسراشم هممممه بیکار و معتاد 

شوهرشم زن دوم گرفته و رفته پی خودش

منم...یادمه بابام خمار ک میشد مارو کتک میزد و مجازات میکرد

پس نکن عزیزم 

این بلا سر بچت نیار 

محکم مقابلشون وایستا و محترمانه جوابشو بده 

حتی اگه شده برو پیش مادرشوهرت توضیح بده ازش خواهش کن دیگه اینو ازت نخواد بگو پسرت اعتیاد داره نمیتونه پدر خوبی برای بچه باشه بگو بچه گناه داره

بگو قول میدم هر وقت زندگیمون سروسامان گرفت بچه بیارم ولی تو این وضعیت لطفا بهم فشار نیارید 

مطمئن‌ام اگه براش خوب توضیح بدی قانع میشه

بگو هزینه های بچه خیلی بالاست 

بخدا الان یه بچه نوزاد حداقل ماهی ۵ میلیون خرج داره 

پس نکن عزیزم این بلا سر بچت نیار محکم مقابلشون وایستا و محترمانه جوابشو بده حتی اگه شده برو پیش مادر ...

خرجش اصلا مهم نیست در مقابل این خانواده شوهری ک من دارم همه داغونن اصن خانواده خوبی نیستن خوندی چی نوشتم؟

دور بچه آوردن رو خط بکش، بشین سفت برای وکالت بخون، کاراموزیت رو برو، بعدم برو سر کار و بعدم اگر ترک نکرده بود جدا شو و خودت برو سر کار و یه زندگی جمع کن برای خودت و اگر خواستی با یه آدم مسولیت پذیر ازدواج کن

پس لطفا اینکارو با یه موجود زنده دیگه نکن ازت خواهش میکنممن حتی به نامزد خودم گفتم گفتم تا هر وقتی ک ...

اره خوندم ولی واقعا چرا میگی خرجش مهم نیست؟؟

بچه خرج نداره

از نوزادی شیر خشک و مای بیبی و دوا و دکتر داره 

بعد که بزرگ میشه هزار تا خواسته و نیازهای دیگه میاد روش که چون شما و همسرتان نمیتونین از پسش بربیاید پس همش دعواتون میشه و مشکلاتتون ۱۰ برابر میشه 

بنظرم اول تکلیف زندگی خودتو با شوهرت مشخص کن بعد  به فکر بچه باش

با این چیزی هم که از شوهرت تعریف کردی زندگی کردن باهاش برای خودتم سمه 

این تاپیکو من قبلا خوندم

اگه میخای یه آدم نرمال تحویل جامعه بدی بهتره فعلا بچه نیاری

شرایط زندگیت نرمال نیست

با شوهرت هماهنگ باش به بقیه بگو فعلا بچه نمیخایم

یا خیلی تو فشاری بگو بچه دار نمیشیم

با شناختی که از اطرافیانت داری یه حرفی رو جور کن دهنشونو ببند فعلا تا تکلیف خودتو با خودت و زندگیت مشخص کنی

منم ۷ساله ازدواج کردم و بچه نیاوردم

شرایطمم اوکی هست

پزشک عمومی