2777
2789
عنوان

وای الان تو اینستاگرام یه چیزی دیدم حالم بدشد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 58 پست
بیا ۴ تایی بریم 😂😂بابا نصف شبی نمیدونم دنبال چین اصلا 😂

عزیزم هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد

پستتون بی ربط به تاپیک بود، وگرنه درک یه مادر نگران اونقدرا هم سخت نیست

حالا میخوای ۵ تایی با هم بریم😐😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان حالا شد ..الکی سخت نگیر عزیز

من از اولم سخت نگرفته بودم.. 

ریپی هم ک در جوابتم زدم فقط جنبه فان داشت 

ببینی نصف کاربرا خندیدن باهاش 

من فقط گفتم فکر نمیکردم هنور کسی این اسم و بزاره لیانا رو فقط دیده بودم میزارن جدیدا 

همین... 

بعد ایشون میگه مسخره کنی 

حالا ایشونم شاید اشتباه متوجه شدن دیگه ..شوخی شما هم زیاد شبیه شوخی نبود اولش 😅

روانشناس اصلا چیز بدی نی ک.. 

من دست خودم باشه ۲۴ری میرم میشینم اونجا 

میدونی ساعتی چقدر میگیرن 😂💔

مشکل ما ایرانیا اینه فکر میکنیم هر کی میره روانشناس روانیه 

آدم میشناسم از روانی گذشته هی با خانوادش میگیم بابا بیا برو ببین چی میگه (ک مثلا اون ارجاعش بده به روان پزشک) میگه مگه من روانیم 🫠

این اروپاییا همشون یه تراپیست مخصوص دارن مد شده اونجا

فکر کنم شد ۶ نفر نظرم عوض شد زنگ میزنم آمبولانس امین آباد بیاد بشینیم رو سقف بی‌بو بیو کنیم 😂😂😂 ت ...

🤣🤣🤣🤣

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
روانشناس اصلا چیز بدی نی ک.. من دست خودم باشه ۲۴ری میرم میشینم اونجا میدونی ساعتی چقدر میگیرن 😂💔مش ...

بله کاملا موافقم روانشناس اصلا چیز بدی نیست ...الزاما هر کیم که میره پیش روانشناس اختلال جدی روانی نداره ولی خب معمولا تو بحثا وقتی یکی به یکی میگه برو روانشناس انگار داره بهش میگه حالت خوش نیست یا دیوانه ای ..امیدوارم متوجه منظورم شده باشین...شبتون خوش عزیز 😀

توام میای ؟ رو آژیر جا هس فقط

منم خوانده گروهتون 🤣

زنگ بزن آمبولانس.   اینم از شانس ماست 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن