2777
2789
عنوان

وای الان تو اینستاگرام یه چیزی دیدم حالم بدشد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 58 پست
والا بخدا ، یه تیمارستان اجاره کنیم بریم خوش میگذره

آره والا اصن میشیم یه جزیره جدا از جهان جزیره ای به اسم نینی سایت

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه ۳ تایی میریم کسی که رسانه روش تاثیر میزاره و با یه حرف ساده من جبهه میگیره حرفی ندارم باهاش

حرفتون خیلی غیر منطقی بود چه ربطی به رسانه دارع که میگی آدم احساس داره همزاد پنداری میکنه درس رسانه رک اشتباه خوندی .واین که حرف این خانم مشکل داره انگار دنیال بهانس صلوات ودعای خیر جم کنه برای دخترش. چون هم اون که که تو اینستاس گفته کیانا ۹ماهه .هم ودختر خودش کیانا ۹ماهه

آقا هستم 🚫
خانوم محترم حالتون خوبه؟!من چه جبهه ای گرفتم چه تاثیری چرا رسانه ای چرا بزرگش میکنید الکی؟من که دعوا ...

با شما نیستم 

دارم میگم چرا به اون خانم اون حرف و زدم 

من از اولم کاری با شما نداشتم 

در کل بیخیال

بیا ۴ تایی بریم 😂😂بابا نصف شبی نمیدونم دنبال چین اصلا 😂

😂😂😂😂

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
خوشم نمیاد بی دلیل میپرن وسط حرف من بقیه تاپیکای این خانم و خوندم و متوجه شدم یکم زیادی یه سری چیزا ...

عیب نداره عزیزم انشالله خودت مامان میشی میبینی ادم حساس میشه دل نگران میشه

خدایا شکرت❤