2777
2789
عنوان

اسمتو بگو بدون اینکه اسمتو بگی 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 21382 بازدید | 903 پست
شب بارانی

باران 🤭

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخنان خدا، جمله های سوره های قرآن

نمیدونم چجوری بگم🥴😂

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

بدون شوعر باردار شدم 😂

مریم

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

سخنان خدا، جمله های سوره های قرآننمیدونم چجوری بگم🥴😂

جدی کسی نمیتونه بگه؟

اعظم نیستم😐

کوچیک؟