2777
2789
عنوان

کاش محرم و صفر برگرده دیگه عروسی نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 116 پست

کاری نمیشه کرد باید با لباس ساده جمع کنی ماجرارو، old money style سرچ کن ببین نمی تونی اینجوری چیزی سرهم کنی؟

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی اگه اینستا داری تو پیجای شهرتون نگاه کن لباس قیمت مناسب شاید پیدا بشه

نگا کردم نه مناسب بودن نه قیمت مناسب

فقط یه اورال دیدم آبی پاستلی بدون آستین ۷۵۰

نگا کردم نه مناسب بودن نه قیمت مناسبفقط یه اورال دیدم آبی پاستلی بدون آستین ۷۵۰

عزیزم لباس مجلسی اگر دارین عکس بزارید راهنمایی کنم کدوم بپوشید

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

منم. عروسی دعوتم ولی وقتی پول نیست. لباس جدید بخرم. همون لباس قبلی هامو اتو میزنم. تر و تمیز و کلی خ ...

منم از لباس قبلی ها، یا پارچه میگیرم مادرشوهرم بدوزه ، خیلی خوب در میاد برام،کت شلوار عقد،اکثرا هم با مانتو ، مختلط هم بشن اک از قبل بدونم ک نمیرم اگه برم و بفهمم چادرمم در نمیارم

اینجوری سخت نیست براتون؟اینجوری آدم تنها میشه

نه چرا سخت باشه . وقتی حتی خانواده‌هامونم به دردمون نمیخوره تو سختی . فامیل میخواد به درد بخوره ؟

ما باید قرارداد خونمون رو تمدید کنیم شنبه 

بعد پدر و مادرم با اینکه می‌دونن الان هیچی نداریم تو بدترین وضعیتیم پول پیشمون رو به زور جور کردیم بعدش هیچی برامون نمی‌مونه 

بعد یه ماه که زنگ نزدن زنگ زدن گفتن یه هفته دیگه می‌خوایم بیایم 😑 خب همین پدر و مادرهای بی ملاحضمون کافیمونن

بعد ما عروسی نگرفتیم که کسی بخواد کادو بده بهمون مسلما هیچوقت هم جشنی دعوت نمیشیم که بخوان کادوشون‌ رو جبران کنیم

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

دو میلیون خیلیم کم نیست. یعنی بگردید میتونید توی حراجیا با هفتصد هشتصد تومن هم لباسای واقعا خوبی پیدا کنید یا اصلا کرایه کنید.

کفشم که کلا زیر لباسه؛ صندل راحت بگیرید.

سخت نگیر شیک و ساده برو.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
در کل لباسمو ببین اگر دویت داشتی برات میفرستم برای مجلسهای بعدیتون فقط عروسی داداشم پوشیدمش

اگر دیدی پاکش کنم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
لعنتتتت

میگم کاش میشد خیاطی یاد میکرفتی اگه یکم علاقه داری خیلییی خوبه، منکه اصلا علاقه ندارم تصمیم گرفتم یاد بگیرم با یچه کوچیک،راحت با هزینه کم میشه ست منزلی ، شومیز شلوار ، مانتو پیراهن بدوزی

برید بازارای شهرتون که میدونید فیمت مناسب تری داره  

میتونید برا اینکه مانتو نخرید ی کت و شلوار بپوشید  امیدوارم قیمت خوبرپیدا کنید 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "