2777
2789
عنوان

مزاحم ناشناس

106 بازدید | 9 پست

من شمارم رو کسی نداره فقط اکسم و خانواده خودم

امروز یکی بهم زنگ زد جواب ندادم ، بعد من بهش زنگ زدم 

طرف اول فکر کردم زنه و خیلی زنانه بود صداش و پر از استرس و تپق ، بعد باز با یک شماره دیگه زنگ زد یک پسر بود ولی مسخره بازی در می‌آورد 

کلا از خیلی وقته داره زنگ میزنه ، نمیدونم حالا این دو تا یکی ان یا اکس سابقمه و بلده تغییر صدا بده یا شمارم رو داده ب بقیع

گیج شدم ، نظرت شما چیه ؟

هیچی 

میتونی کلا شمارتو عوض کنی 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه سابقه ی این سبک کارارو قبلن داشته ممکنه

ولی خوب دوس پسر سابقم صداش خیلی قشنگ بود و خیلی با کلاس و فهمیده حرف می‌زد  ولی این که یکبار با شماره ای که زنگ زد جواب دادم اول فک کردم زن هست و حرف زدنش با استرس بود ، شک کردم اون باشه ، میشه بلد باشه یعنی صداش رو نازک کنه و مثل زنا حرف بزنه ؟‌

اصلا کلا گیج شدم ، شمارمو کسی غیر اونم نداشت . انقدرم نمیشناختمش کامل ک  بگم هفت خطه یا نه :/

ولی خوب دوس پسر سابقم صداش خیلی قشنگ بود و خیلی با کلاس و فهمیده حرف می‌زد ولی این که یکبار با شمار ...

بعضیا بیکارن حوصلشون سر میره اینکارارو میکنن

اگه باشخصیت بوده بعیده صداشو تغییر بده و...

هرکی باشه قصدش اذیته نباید بذاری ب خواستش برسه یه جوری که واست مهم نیست رفتار کن

- حامی حقوق حیوانات 🐾🎀🧡