2777
2789
عنوان

لطفا بیاین این چه بارداریه

151 بازدید | 18 پست

بیینید روز ۱۴ ای یو ای بتا ۹بد ۳روز بعدش بتا ۱۸۰و‌۴۸ساعت بد ۷۶۰و‌لک دیدم و روز ۳۵بارداری ساک ندیدن و گفتن بتا تکرار کن و ۴۸ساعت بد از اون ۷۶۰ شده بو ۷۳۰یعنی کمتر این بعنی خارج رحم‌مشکوک‌شدن اما تو‌لوله هام‌ ندیدن چیزی به نظرتون چیه داستان باز گفته ۵شنبه تکرار کن

نگران نباش این عادیه استرس داشتی اینجوری شده آروم باش یه  هفته دیگه برو معلوم میشه معمولا حتی برای بارداری طبیعی ام دیر ساک تشکیل میشه مثلاً از ۶ هفته به بعد نگران نباش

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه با بتا زیر هزار جنین با سونوگرافی دیده نشه طبیعیه اما این که رشد بتا کم بوده باید بگم احتمالا پوچه و داره سقط میشه ، این نکته هم توجه کن همه آزمایش ها باید توی یه آزمایشگاه باشه 

ازمایش ممکنه خطا کنه 

اگه لک بینیت تموم شده و دیگه بهتری 

به نظر من صبوری کن هفت هفته برو سونوچون خارج رحمی بود تا الان فهمیده بودن دیگه با سونو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اینکه با بتا زیر هزار جنین با سونوگرافی دیده نشه طبیعیه اما این که رشد بتا کم بوده باید بگم احتمالا ...

نه رشد بتا بالا بوده نگاه کن نوشته ۱۸۰ بعد ۴۸ ساعت شده۷۶۰یعنی رشدش خیلی بوده باز دوباره کم شده درصورتی که باید زیاد میشد شاید مشکل پیش اومده

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینکه با بتا زیر هزار جنین با سونوگرافی دیده نشه طبیعیه اما این که رشد بتا کم بوده باید بگم احتمالا ...

نه رشد بتا بالا بوده نگاه کن نوشته ۱۸۰ بعد ۴۸ ساعت شده۷۶۰یعنی رشدش خیلی بوده باز دوباره کم شده درصورتی که باید زیاد میشد شاید مشکل پیش اومده

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810