2777
2789

هفته ۱۲ هستم غربالگری دادم نوشته تریزومی ۲۱ یک در ۷۲۴ نمی‌دونم این یعنی چی از بس نت خوندم دیوانه شدم 

معده درد دارم شدید یبوست دارم بی‌حالی دارم اعصابم بشدت ضعیف شده استراحت مطلق هستم سرکلاژ باید کنم ای خدا دمت گرم به اونی که نمی‌خواد پنج تا میدی به من که ده ساله التماس میکنم اینطوری با ای وی اف و لکه بینی و استراحت و جراحی و استرس اووووففففففففف خدایا کجایی 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

وقتی به اونایی مثل من فکر کنی که تازه با کلی دارو و درمان باردار میشن ولی بعد از یه هفته خوشحالی بیش از حد میفهمن بارداریشون شیمیایی بوده و هیچی به هیچی قطعا حالت بهتر میشه..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی به اونایی مثل من فکر کنی که تازه با کلی دارو و درمان باردار میشن ولی بعد از یه هفته خوشحالی بیش ...

اخ که نمیدونی چندتا سقط و زودرس داشتم آخ که نمیدونی مشکل از شوهرمه ولی همه تیکه هاشون و طعنه هاشون به منه آخ نمیدونی داروهای وحشتناک و سرطان زای آی وی اف چه بلایی سر معده کبد و روده های من آورده روزی یازده تا قرص میخورم تو شاید خیلی بهتر از من هستی آخه بچه دار شدن به چه قیمت ماه بعد هم باز باید برم اتاق عمل باز جراحی و سرکلاژ دیگه خسته شدم از بس سوزن و آمپول زدند به دستام معده م کار نمیکنه گوارشم مشکل خورده واقعا ساقط شدم از همه چی . 

سرچ در بارداری ممنوع...چه کار داری میری سرچ؟استراحتت رو بکن و هر چی دکتر گفت عمل کن خلاص..بی حالی و اینها هم در بارداری طبیعی هست.حالت هم تو این سه ماه دوم بهتر میشه....فیلم ببین خودت رو سرگرم کن.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
برای گوارشت هم الان گلابی زیاد هست..گلابی بخور کلی گوارشت خوب میشه.

میخورم حالم بد میشه چون آبکی هست چیزهای ابکی نمیتونم بخورم حتی اب نمی‌خورم در روز