2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بابابا این تفکرت انگار از 500 سال پپیش اومدیابن خانوم اینطوره به همه چرا تعمیمش میدی

تا حالا چند بار برام پیش اومده خانما در عابر بانک میخان کارت به کارت کنن مثلا ازم پرسیده 600 هزار تومن چنتا صفر داره خانم خودمم لیسانس حسابداری هست ولی ریاضیش ضعیفه

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
تا حالا چند بار برام پیش اومده خانما در عابر بانک میخان کارت به کارت کنن مثلا ازم پرسیده 600 هزار تو ...

نگا اونا منم دیدم خانمای سن داری هستن که سواد ندارن  این حرفت توهین بزرگیه من خودم دیدم هزاران دختری که هوش ریاضی فوق العاده ای دارن

نگا اونا منم دیدم خانمای سن داری هستن که سواد ندارن این حرفت توهین بزرگیه من خودم دیدم هزاران دختری ...

نه بابا دختر 35 ساله بود حدودا

یه خانم دیگه هم کارت ب کارت کرد رفت بعد اومد رسیدشو نشونم داد گفت 3 میلیون درست کارت به کارت کردم نگاه کردم دیدم 300 هزار تومن زده اونم جوون بود

من به شما جسارت نکردم چند مورد برام پیش اومده که گفتم شما ماشاله مغز متفکر ریاضی هستین

مسخره میکنین

متاسفم براتون

من تمام راهنمایی و دوسال دبیرستان نمره ریاضیم 20 بود امسال نخونده امتحان دادم 19 شدم

مسخره میکنینمتاسفم براتونمن تمام راهنمایی و دوسال دبیرستان نمره ریاضیم 20 بود امسال نخونده امتحان دا ...

نه ابجی مسخره نمیکنم انشاالله در تمام مراحل زندگیتونم 20 باشین 

من مدرسه که میرفتم معلم ریاضیمون بهم میگفت مغز متفکر