2777
2789
عنوان

خوب جواب مامانمو دادم یا ن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 39 پست
ببین بی احترامی نمیکنه که فقط جلوی ساده لوحی رو میگیره

خب تو نی نی سایت هرچی بگی یه سری مخالف داری

مهم نیس

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مررسی

خوبه حالا پیش بابات بودی وگرنه زنگ میزد

ماهم همین بساطو داریم مامانم میره میشینه زیر پای بابام بابامم از روی سادگی اونکارو میکنه ماباشیم جلوشو بگیریم وگرنه هیچ

نه بیا من و بخور. بیچاره مامانت

ن یانگوم جان من چرا شما رو بخورم🤦‍♀️😂

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
اوه چه غلط ها بگو ما سگ هایی که پاچه مونو بگیره با چوب ادمش میکنیم

حق😂❤

خوبه حالا پیش بابات بودی وگرنه زنگ میزدماهم همین بساطو داریم مامانم میره میشینه زیر پای بابام بابامم ...

دقیقا

سلام بهت از این نظر حق میدم عصبانی باشی منم بودم ناراحت میشدم و اجازه نمیدادم بابام زنگ بزنه ولی با مادرت بد حرف نزن توهین هم نکن تو هم مادرت رو با زبان نرم راضی کن اینقدر طرفداری نکنه از اونا حداقل طرف حق رو بگیره 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

وقتی میگی پسرخالم احترام بابامو نگه نداشته پس خودت هم باید احترام مادرتو نگه داری عزیزم

بذار هرکاری میکنن بکنن

منظورمو میفهمی؟ نمیدونم چ جوری بگم

منظورم اینه مردها خودشون باهم کنار میان ما نباید دخالت کنیم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸