2777
2789
عنوان

خوب جواب مامانمو دادم یا ن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 39 پست

حرفات حقن ولی باید با مادرت مودب حرف میزدی

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب گفتی پدر شما بزرگتره و احترامش واجب اون بی ادبی کرده

مررسی

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
حرفات حقن ولی باید با مادرت مودب حرف میزدی

دست خودم نبود

به بابام گفته بود من با پولام همتون رو میخرم

مامانم با وجود این حرفا بازم ازش طرفداری کرد

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
فتنه گری نکن دختر بزار بزرگترها کار خودشون رو بکنن تو برو بخون بزار پزشکی بیاری آبروی ما نره بگن همه ...

طلا کجا بو  خواهر

اینا همش وعده وعیده نمیدشون من🤦‍♀️😂

دست خودم نبودبه بابام گفته بود من با پولام همتون رو میخرممامانم با وجود این حرفا بازم ازش طرفداری کر ...

بازم هرچی باشه مادرته خیلی کارت زشت بوده

من داشتمم متنو میخوندم همش میگفتم چه دختر باشعور و فهمی خط اخرو خوندم ریده شد توش

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

وقتی می پرسی خوب گفم یا نه باید تحمل این جور جواب ها رو هم داشته باشی

اوکی

این پسر به بابام گفته بود با پولام همتون رو میخرم

مامانمم اینو میدونه

خداشاهده هیچ کاری برامون نکرده ما همش به دردش خوردیم

بعد پشت گوشی به مامانم گفت نزدیکم ببینمتون فلان فلانتون میکنم

با وجود اینا مامانم سعی می‌کرد طرفداراش کنه

والا عصبی شدم چ بخوای چ ن

اوکیاین پسر به بابام گفته بود با پولام همتون رو میخرممامانمم اینو میدونهخداشاهده هیچ کاری برامون نکر ...

باشه ولی توهين و این مدل حرف زدن با پدرو مادر عاقبت خوبی نداره چه خوشت بیاد چه نیاد 

بازم هرچی باشه مادرته خیلی کارت زشت بودهمن داشتمم متنو میخوندم همش میگفتم چه دختر باشعور و فهمی خط ا ...

😂😂🤦‍♀️

اینم از شانس ماس...

نه خدا شاهده صدامو براش بلند نکردم....ولی من عصبی شدم شما صبر عیوب دارید بماند...وقتی پشت گوشی ب مامانم میگه نزدیکم بیایید فلان فلانتون میکنم