2777
2789
عنوان

خوب جواب مامانمو دادم یا ن⁉️

485 بازدید | 39 پست

من یه پسر  خاله دارم  که بخاطر یه موضوع مسخره که مسبب اصلیش خودش بود با پدرم قهر شد.. چند روز پیش من و بابا رو دید سریعا پشت کرد و رفت و اصلا سلام نکرد....بابام ۱۰،۱۵ سال ازش بزرگ تره...حالا بابام امشب سر سفره گفت من باش قهر نبودم اون قهر شد.مامانن گفت عه بخدا قهر نیست روش نمیشه اصلا اینطور آدمی نیس..گفتم مامان نپوشون رفتارش رو زنش چرا به من اخم کرد؟گفت عه زنش بچس سنی نداره عقلش نرسیده...بابامم گفت بزار بش زنگ بزنم بگم تو جا پسر منو داری چرا میخوای با من قهر باشی من که قهر نیستم...مامانمم گفت آره بخدا خوشحال میشه اون جوونه خامه خواهرمم خوشحال میشه

من گفتم  بابا ب حرف مامان اصلااااا توجهی نکن...اون فقط داره رفتار خانوادش رو مث این ۲۰ سال میپوشونه.اون کوچیک تر بوده...به تو بی ادبی کرده...تازشم اون طلبکاره...خودتو سبک نکن..بابامم گفت راست میگی اون  تو اون قضیه مقصر بود و این رو همه میدونن پس من باید طلبکار میبودم....زنگ نمیزنم تا سبک نشم..از این طرف مامانم گفت فتنه نشو بزار دوستی کنن..منم گفتم تو دخالت نکن

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

کم هم گفتی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم هم گفتی

هع

صداش میاد

داره میگه این پسر قلب مهربونی داره خیلی پسر خوبیه و....

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
هعصداش میادداره میگه این پسر قلب مهربونی داره خیلی پسر خوبیه و....

مامانت همیشه طرف خواهراشون و بچه هاشون رو میگیرن

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
خوب کاری کردی

مرررسی

شما ک دم از بزرگتری کوچیکتری پسرخالت و بابات میزنی اونوقت با مامانت اونطوری حرف میزنی

بله مشکلی داری؟

فتنه گری نکن دختر 

بزار بزرگترها کار خودشون رو بکنن 

تو برو بخون بزار پزشکی بیاری آبروی ما نره بگن همه اش نی نی سایت بود طلاها از دستش رفت😁

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
زیادی تند رفتی

دست خودم نیس...این پولداره بعد به بابام گفته بود همتون رو میخرم