2777
2789
بله میشه اگر وقت بذارین و اطلاعاتتون رو بروز کنین

شوهر من یک سال و نیم اموزش دید الان که اومده لایو بگیره با حساب دمو اول کار کرد میگه نمیشه اصلا قابل پیش بینی نیست با هبچ استراتژی داره نا امید میشه میگه دیکه وقت ننیزارم ولی من حیفم میاد میگم یکم دیگه تلاش کن ولی اون میگه کاملا کندل ها شانسی حرکت میکنن شما خودتون کار میکنید؟میشه بگین میانگین ماهی چقدر در امد داره؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمام بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده،باینری آپشن)دارای سود و ضرر هستند دارای فشار روانی و استرسی زیادی هستند و برای همه مناسب نیستند

برای سود زیاد باید سرمایه زیادیم داشته باشید

اول باید بین ۳ ماه تا ۶ ماه آموزش تحلیل تکنیکال ببینید که خودش چند نوع هست باید ببینید با کدوم سبک راحت هستید بعدش باید تمرین کنید تا استراتژی خودتون رو بدست بیارید کار آسونی نیست

تمرین در حساب مجازی یا دمو هم حدود ۶ ماه تا یه سالی طول میکشه و...

حداعقل سرمایه برای شروع باید بالای ۱۰۰۰ دلار باشه ولی بعضیا با ۵۰۰ دلار هم شروع میکنند

زیر ۵۰۰ دلار نباید انتظار سود داشته باشید

بهترین منبع آموزش هم یوتیوب هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
شوهر من یک سال و نیم اموزش دید الان که اومده لایو بگیره با حساب دمو اول کار کرد میگه نمیشه اصلا قابل ...

من اون زمان ک فعالیت میکردم مثلا روزی یه تومن داشتم اون زمانم اطلاعاتمم زیاد نبود اما الان متاسفانه حوصلشو ندارم چون وقت واسه تحلیل و زیر نظر گرفتنش ندارم و فقط چنتا ارز هوش مصنوعی رو هولد که با افزایش بی ت کوی ن رشد خوبی میکنه.بنظرم هر بازاری شاخص خاص خودشو داره یعنی برای یه مدت زمان کوتاه ومعینی رو بورس هست و بعد از اون شاخصش میاد پایین.اون زمانا بورس بود الان ارز دیجیتال ک تب وتابش مث قبل نیست و کار هر کسیم نیست ک بخاد جهت بازار رو به اسونی تشخیص بده.کلا نباید به عنوان شغل اول حسابش کرد چون یوقتایی بازار اونقدر نوسان میزنه ک ترید رو تا مرز دیوانگی میبره.

ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.
تمام بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده،باینری آپشن)دارای سود و ضرر هستند دارای فشار ...

در کل اگر کسی وقت بزاره شدنی هست؟؟اخه همسر من بعد از یک سال و نیم و کلی کلاس و کلی ویدئو حالا میگه اصلا قابل پیش بینی نیستن کاملا شانسی تغییر میکنن کندل ها نمیدونم فایده داره بیشتر وقت بزاره یا نه؟؟؟

در کل اگر کسی وقت بزاره شدنی هست؟؟اخه همسر من بعد از یک سال و نیم و کلی کلاس و کلی ویدئو حالا میگه ا ...

اول باید اصولی یک سبک تحلیل تکنیکال یاد بگیره

بعدش اون سبک رو باید در حساب تمرینی به مدت ۶ ماه تا ۱ سال تمرین کنه اگه سود ده بود بره حساب واقعی نبود ایراداتش رو رفع کنه

بازار شانسی نیست بستگی به چند متغیر داره

و قابل پیشبینی ۱۰۰ درصد نیست دارای سود و ضرر هست دارای فشار روانی و استرس زیادی هست

نیاز به چندین سال تمرین و تجربه و آزمون و خطا داره

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای