2777
2789
عنوان

رشته حسابداری 🥺🥺

212 بازدید | 28 پست

سلام من امسال کلاس دهم هستم و رشتم حسابداری ( فنی حرفه ای ) هست 

نمی‌دونم که رشتم خوبه یانه  دو دل هستم 

بنظرتون رشته خوبی هست ؟ 

بازار کارش چطوره؟

هزینه زیاد میخواد ؟,

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست من حسابداری میخوند

نه رشته بدی نیست بازار کارشم خوبه هر جا بری حسابدار میخان فقط حقوقش خیلی بالا نیست مخصوصا اگه شهر کوچیک باشی

و اینکه اگه لیسانس بخای بگیری چون فنی حرفه ای هستی کارشناسی ناپیوسته باید بخونی تو دانشگاه دو سال باید بخونی فوق دیپلم بگیری بعد دوباره کنکور بدی دوسال دیگه بخونی برا لیسانس 

کاربری دونفر
دوست من حسابداری میخوندنه رشته بدی نیست بازار کارشم خوبه هر جا بری حسابدار میخان فقط حقوقش خیلی بالا ...

شهر کوچیک نیستیم 

مشکلی ندارم با اینکه دوباره کنکور بدم و اینجور چیزا الان واسه من مهم فقط درآمدش هست حتی اگه خیلی زیاد هم نباشه 

شهر کوچیک نیستیم مشکلی ندارم با اینکه دوباره کنکور بدم و اینجور چیزا الان واسه من مهم فقط درآمدش هست ...

خب پس بدردت میخوره

اما دوست من میگفت دوست نداره چون8،9ساعت در روز ازشنبه تا پنج شنبه تو شرکت سر کاره و فقط حقوقش11تومنه هرماه براش نمیصرفه چون 3تومنش میره جا قسط وامش 5تومن لباس و خوردو خوراک 2تومن خرج ناخنو لوازم آرایشی بهداشتیش هرچی میمونه هم یچی باید بزاره روش بده جای کرایه و خرج ماشین 

کاربری دونفر
واییی الان که اینا رو شنیدم پشیمون شدم از انتخابم 😞😞

حالا بحث سیاسی نکنم ولی وضعیت جامعه کلا خرابه عزیزم اگه پولو پارتی نداشته باشی هیچ رشته ای آینده نداره...

بازم خوبه برا حسابداری کار هست با مدرکای دیگه مثل لیسانس مهندسی که کلا کار باهمون حقوق کم هم نیست🤦🏻‍♀️

کاربری دونفر
حالا بحث سیاسی نکنم ولی وضعیت جامعه کلا خرابه عزیزم اگه پولو پارتی نداشته باشی هیچ رشته ای آینده ندا ...

می‌دونم پارتی نداشته باشی تو این دوره نمیتونی به جایی برسی 

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم تنها راهم فقط اینه تو دانشگاه زبان بخونم بجز این راهی ندارم 

لطفا کمکم کنید🥺🥺

خواهر منم امسال دهم ورفته حسابداری بهش گفته یک کلاسور یک ماشین حساب لازمه خداکنه خوب باشه واقعا دراینده به دردش بخوره

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭