2777
2789

فرصت ترمیم معدل در پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم فقط «یک‌بار»

برنامه‌ریزی امتحانات نهایی سال تحصیلی آینده به گونه‌ای خواهد بود که تداخلی بین آزمون‌های پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم وجود نداشته باشد.

بازم هیچی از اینا معلوم نیست...

ولی اگه مثل بچه های قبل ما، به ما ترمیم ندن بار دوم

به فنا رفتیم

کنکور عالی هم بدیم معدل خرابش میکنه

تبریککککک💔💔🤘🏻

🩷

قبلا یبار ترمیم کردی؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خیلی ناراحتم😭😭 تازههه از ۶۰ درصد معدل ۲۰ درصدش یازدهمه و ۴۰ درصدش دوازدهم اون ۴۰ درصد که فرصت ترمبم مجدد نداریم براش گند میزنه به همه چیز😭😭😭

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ کاربر لواشکک هستم🦖اگر کنکوری هستی خوشحال میشم با عضو شدن تو کانال تلگرامم حمایتم کنی 👾 https://t.me/Aurora_world12
بله

پارسال فرصت مجدد داده بودن

اگه امسال ندن بی عدالتیه واقعا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

شما مگه میخوای بمونیییی عزیزم؟؟؟ یادمه کنکورت عالی بودددد

نه بابا عالی کدومه شدم ۴۲۰۰😭 میخوام بمونم پشت

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ کاربر لواشکک هستم🦖اگر کنکوری هستی خوشحال میشم با عضو شدن تو کانال تلگرامم حمایتم کنی 👾 https://t.me/Aurora_world12
نه بابا عالی کدومه شدم ۴۲۰۰😭 میخوام بمونم پشت

وای توروخدا انتخاب رشته کن برووو

وضعیت هی داغونتر میشه

فقط باید فرار کرد😭😂

ای خدا درصدای تو خوب بودن که...عزیزم تراز معدلت چند بود ؟منطقه یکی؟

تراز معدلم شد ۹۲۰۰

تراز کلم شد ۹۴۰۰

منطقه دو ام

بعد عزیزم یه سوالمیدونی تراز ۹۶۰۰ چه رتبه ای میده؟

نمیدونم والا🥲

آها ممنون گلم پس یعنی پایه یازدهم و دوازدهم همه کتاب هایش( هم اختصاصی هم عمومی ) رو باید بخونم

میگن قراره تاریخ و محیط زیست یازدهم رو حذف کنن ولی فعلا در حد حرفه... الان بله فعلا

خواهش میکنم

🩷