2777
2789
واقعا؟چقدره درامدش

ببین پیرایشگری درامدش خیلی کمه 

اما اگر کار تمیز میخوای سئو یاد بگیری عالی 

توی گوگل سرچ کن 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارایشگاه مردونه؟زنونه چطور؟من خودمم دارم میرم یاد بگیرم

آره مردونه درامدش خیییلی خوبه 

البته ما تهرانیم..‌.درامدا به نسبت بالاتر...

زنونه هم خوبه ولی از محیط آرایشگاه های زنونه متنفرم

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

آره مردونه درامدش خیییلی خوبه البته ما تهرانیم..‌.درامدا به نسبت بالاتر...زنونه هم خوبه ولی از محیط ...

توی ماهی ۷۰‌.۸۰ درامد داره؟

حالا تقریبی بخام بگم بنظرت این کرج ماهی ۳۰ تومن میشه؟

ادبیات میخونه

مقاله نویسی،نوشتن پایان نامه های مرتبط به رشته ی خودشون برای سال بالایی ها،اگه رتبه ی کنکورشون خوب بوده میتونن ادبیات کنکور هم تدریس کنن به شکل کلاس خصوصی

درآمد پایان نامه نوشتن خوبه اگه دستشون راه بیفته.

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
ییی کابینت سازی خوب نیس؟اگ خوبه بره یاد بگیره ماهی چقدر درامد داره؟

کابینت سازی که عالیه البته اگه بعدا بخواد مستقل بشه باید جا و مکان برای کارش داشته باشه، کابینت سازی اگر واقعا کارش خوب باشه هیییچی درامد نمونه براش ۵۰-۷۰ تومن میمونه حداقل و میانگین 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
مقاله نویسی،نوشتن پایان نامه های مرتبط به رشته ی خودشون برای سال بالایی ها،اگه رتبه ی کنکورشون خوب ب ...

منی ک رشتم علوم تربیتیه نمیتونم؟پایان نامه بنویسم؟

حالا ی دختری قبلا تو همین سایت مقاله نویس بود میگف ماهی ۱۲ الی ۱۵ درامد دارم 

الان اونقدر گشتم دنبال پیجش پیدا نمیکنم 

کابینت سازی که عالیه البته اگه بعدا بخواد مستقل بشه باید جا و مکان برای کارش داشته باشه، کابینت سازی ...

الان بین کابینت 

ارایشگر

و برنامه نویسی موندم اینا چیزایی ک پیشنهاد داده شد

توی ماهی ۷۰‌.۸۰ درامد داره؟حالا تقریبی بخام بگم بنظرت این کرج ماهی ۳۰ تومن میشه؟

ببین این دوست شوهرمه اتفاقا گفت شاگرد دوستم رفته سالن زده از دوستمم درامدش بیشر شده میدونی چرا؟چون آرایشگری یه هنر باید در کنار تجربه استعداد هم داشته باشی 

بستگی به تجربه و استعداد و پا خور مغازه اش داره...

کرج هم منطقه فردیس و عظیمیه گوهردشت و اینا خیلی خوبه بستگی به منطقه هم داره ...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

ببین این دوست شوهرمه اتفاقا گفت شاگرد دوستم رفته سالن زده از دوستمم درامدش بیشر شده میدونی چرا؟چون آ ...

اهان مرسی عزیزم 

الان بین کابینت سازی 

ارایشگری و برنامه نویسی موندم

اهان مرسی عزیزم الان بین کابینت سازی ارایشگری و برنامه نویسی موندم

به نظرم که آرایشگری خوبه حتی بعدا هم نخواد ادامه بده به دردش میخوره خیلی خوبه

منی ک رشتم علوم تربیتیه نمیتونم؟پایان نامه بنویسم؟حالا ی دختری قبلا تو همین سایت مقاله نویس بود میگف ...

بله میتونید.

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
2810