2777
2789
عنوان

مامانا بیان لطفا زووود

172 بازدید | 15 پست

سلام .. من اولین بارداریمه هیچی سر در نمیارم 

رفتم سونوگرافی انومالی 18هفته و 5روز نوشته 

اما رو حساب خانه بهداشت من 21هفته دقیق 

15روز اختلاف طبیعیه؟؟؟ 

البته در سونو (( أن تي )) اختلاف با خانه بهداشت فقط 11روز

خانه بهداشت از اولین روز آخرین پریودیم حساب کرده 

.... پریودیم 5ماه قبل بارداریم همش 5روز 5روز دیرتر میشد 

چکار کنم کمکم خیلی نگرانم کردن 

نگرانی نداره 

این عقب جلو نشون دادنا عادیه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانه بهداشت قبول ندارم و نرفنم.

كلا اولين روز اخرين پري يك مقياس تقريبي عست

چون مهم لقاح هست ك كي اتفاق افتاده

و اين ٢هفتع اختلاف طبيعيه

جون لقاح ديرتر بودع

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
یعنی خیالم راحت باشه🥺 نوبت مجدد برا سونو گرفتم

اخه بهداشت چه سوادي داره ك شما ميري؟

تحت نظر دكتر زنان بايد باشي

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
ارجاعم دادن به متخصص😕 گفتن تا 10روز طبیعیه بیشتر نه

حتما بهداشت 

خودت رو به اونا نسپر 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من دوتا بچه آوردم سر اولی جوگیر شدم رفتم بهداشت با اینکه دکتر متخصص هرماه میرفتم از آخر سر یه چیزای الکی اذیتم کردن دومی نرفتم اصلا هیچ تاثیری رو سلامت خودت و جنین ندارن فقط استرس میدن الآنم فقط میرم واکسن میزنم 

2810