2777
2789
عنوان

کالسکه چه مارکی بگیرم برا سیسمونی

79 بازدید | 15 پست

سلام خانما 

به نظرتون کالسکه مارک دلیجان بگیرم یا ورسا؟

من از طرح ورسا خیلی خوشم اومده 

ولی همش میگن دلیجان بهتره

شما تا حالا ورسا داشتید؟ کاراییش چطوره؟

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما ک خریدیم رو سیسمونی پلاستیکش هنوز باز نکرده،

شما چه مارکی گرفتین؟

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
من کلا هر چی جنس ایرانی خریدم آت وآشغال بود . دلیجان چیزی نخریدم. ولی زویه و هپی و بیبی خریدم .که ای ...

دوست عزیز این الان کدوم یکی از دوتا مارکی هست که نام بردین؟

پیشنهاد من به همه اینه که کالسکه از هر مارکی می‌خرید از نوع مسافرتی باشه.

آره این دوتا که گفتم هر دو راحت تا میشن و توی صندوق ماشین هم جا میگیرن

دوست عزیز این الان کدوم یکی از دوتا مارکی هست که نام بردین؟

این یکی هیچ کدوم مارک اسکای لاو هست و ایرانی نیس .

از زویه تخت گهواره خریدم که باز بد نبود . 

از هپی بیبی صندلی غذا که  داغونه. 

این یکی هیچ کدوم مارک اسکای لاو هست و ایرانی نیس .از زویه تخت گهواره خریدم که باز بد نبود . از هپی ب ...

ممنون که وقت گذاشتین🌹🍃

هر دو تاشو سرچ کردم تو نت دیدم . بنظرم دلیجان رو بگیر‌ .

جدی؟ 

راستی به نظرتون کریر هم بگیرم؟