imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 639 عنوان کالسکه چه مارکی بگیرم برا سیسمونی 79 بازدید | 15 پست سلام خانما به نظرتون کالسکه مارک دلیجان بگیرم یا ورسا؟من از طرح ورسا خیلی خوشم اومده ولی همش میگن دلیجان بهترهشما تا حالا ورسا داشتید؟ کاراییش چطوره؟ میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹 1403/06/20 | 15:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0_0_jana عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 564 والا ما ک خریدیم رو سیسمونی پلاستیکش هنوز باز نکرده، یکی از پارادوکس های زندگی اینه که آدم های اشتباه همیشه درس های درست روبهت یاد میدن:)
مونانظری عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 18862 من کلا هر چی جنس ایرانی خریدم آت وآشغال بود . دلیجان چیزی نخریدم. ولی زویه و هپی و بیبی خریدم .که اینو دو تا هم ایرانین. من اینو خریدم .خیلی راضیم .
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 639 والا ما ک خریدیم رو سیسمونی پلاستیکش هنوز باز نکرده، شما چه مارکی گرفتین؟ میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
مونانظری عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 18862 والا ما ک خریدیم رو سیسمونی پلاستیکش هنوز باز نکرده، یعنی استفاده اون نیومد؟!
0_0_jana عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 564 یعنی استفاده اون نیومد؟! آره اصلا استفاده نکرد الکی هزینه کردیم😂 یکی از پارادوکس های زندگی اینه که آدم های اشتباه همیشه درس های درست روبهت یاد میدن:)
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 639 من کلا هر چی جنس ایرانی خریدم آت وآشغال بود . دلیجان چیزی نخریدم. ولی زویه و هپی و بیبی خریدم .که ای ... دوست عزیز این الان کدوم یکی از دوتا مارکی هست که نام بردین؟ میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
مونانظری عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 18862 پیشنهاد من به همه اینه که کالسکه از هر مارکی میخرید از نوع مسافرتی باشه.
0_0_jana عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 564 شما چه مارکی گرفتین؟ راستش یادم نیست یکی از پارادوکس های زندگی اینه که آدم های اشتباه همیشه درس های درست روبهت یاد میدن:)
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 639 پیشنهاد من به همه اینه که کالسکه از هر مارکی میخرید از نوع مسافرتی باشه. آره این دوتا که گفتم هر دو راحت تا میشن و توی صندوق ماشین هم جا میگیرن میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
مونانظری عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 18862 دوست عزیز این الان کدوم یکی از دوتا مارکی هست که نام بردین؟ این یکی هیچ کدوم مارک اسکای لاو هست و ایرانی نیس .از زویه تخت گهواره خریدم که باز بد نبود . از هپی بیبی صندلی غذا که داغونه.
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 639 راستش یادم نیست عه چه حیف😢 میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 639 این یکی هیچ کدوم مارک اسکای لاو هست و ایرانی نیس .از زویه تخت گهواره خریدم که باز بد نبود . از هپی ب ... ممنون که وقت گذاشتین🌹🍃 میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
مونانظری عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 18862 ممنون که وقت گذاشتین🌹🍃 هر دو تاشو سرچ کردم تو نت دیدم . بنظرم دلیجان رو بگیر .
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 639 هر دو تاشو سرچ کردم تو نت دیدم . بنظرم دلیجان رو بگیر . جدی؟ راستی به نظرتون کریر هم بگیرم؟ میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹