2777
2789
عنوان

تو خیابون دعوا شده بود‌😧

257 بازدید | 15 پست

یه صدای اشنا خورد به گوشم تو یه مسیر خلوت

سر ظهرم بود

دیدم همکلاسیمه با راننده تاکسی دعواش شده....

مشخص بوده رانندهه تعادل روانی نداره

واکنشای شدید و رفتارای زشتی نشون میداد هرچی از دهنش درمیومدو میگفت 

من هی صداش میزدم دهن به دهنش نشه محلش نزاره

یهو دیدم طرف با دو اومددد سمتش 

خیلی ترسیدم اون اطراف گشتم  یکیو ببینم صداش بزنم بیاد کمک

یه چن نفر دیدم خوشحال رفتم سمتشون صداشون زدم ماجرا رو واسشون توضیح دادم

ولی فقط نگام میکردن عین ماااست😐

به قیافه هاشون که دقت کردم دیدم ایرانی نیستن اینا😐

سرمو چرخوندم دوتا پیرمرد دیدم اونام خودشون به زور راه میرفتن

هیشکییی نبود اونورا هرچی از دهنش درمیومدو داشت میگفت خودم رفتم سمتشون گفتم حرف دهنشو بفهمه و یقههه خودمم گرفت

رانندهه وااقعا تعادل روانی نداشت سر ظهر گرمااا خیابون خلوت گریه ام گرفته بود دیگه واقعا

یه پسر کمسن دهه هشتادی یکم اونور تر دیدم صداش زدم اومد رانندهه رو هل داد راهیش کرد 

کنارمون وایساد طرف بره یه ماشین گرفت واسمون

خدا خیرش بده

همش میگم اون نبود چی به سرمون میومد🥲

تجربه بدی بود

کاش هییچ وقت تجربش نکنید

مدام چهره کریهش میاد جلو چشام

در مورد اسم کاربریم میپرسی دوست عزیز🌝باید بگم که یه عدد قد بلندم که هیچوقت با ۱۷٠ سانته قدم کنار نیومدم و تموم عمرم موذب بودم بابتش🌚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا..

خدا خیر اون پسررو

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.
2805

حالا اگه من بودم همونجا سکته رو میزدم

باز خوبه دنبال یکی گشتی شما

من دست و پام سست میشه زودی

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

منم امروز با ی زن درگیر شدم وایساده بود داشتم رد میشدم فحشم داد!!

وااا چراا😐 

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

نمیدونمخیلییی لاغربود و قیافشم شبیه دیوونه ها

میگفتی خودتی سریع رد میشدی

من روحیه دعوا ندارم اصلا

ببین یاد یه اتفاقی افتادم دانشگاه من کمربندی بود 

اون زمان مد شده بود میگفتن اسید پاشیه موتوریا اسید میریزن 

اقا 3تا موتوری که هر کدوم 2تا بودن رسیدن ب من ی چیزی پرت کردن اشغال بود من ترسیدم جیغ زدم وای

اونا مواد زده بودن چی بود دور زدن دورم مژچرخیدن میگفتن بگو چرا گفتی وای 

ظهر بود شانس من خلوت طور بود 

همکلاسی پسرم دیدم گفتم ولم کنید من با اونم 

دویدم دنبالش 

پسره برگشت عقبش نگاه کرد گفت دروغ میگه من این نمیشناسم 

لعنت بهش موتوریا خودشون خندشون گرفت ولم کردن رفتن گفتن چقد بدختی دلمون نیامد عذابت بدین 

قهقه میزدن 

بدنم انقد لرزید 

خیر نبینی همکلاسی 

ن من قشنگ جوابشو دادم منتهی عین سگ باصدای بلند فحش میداد کمتر حرفامو میشنید😂😂😂

پناه بر خدا

اینا روانی ان

خیلی خوبه که میتونی جوابشونو بدی

من همسایمون اون ور کوچه دعواشون شه من این ور تپش قلب میگیرم😂

ببین یاد یه اتفاقی افتادم دانشگاه من کمربندی بود اون زمان مد شده بود میگفتن اسید پاشیه موتوریا اسید ...

تصورش کردم نفسم حبس شد والاهی😐 خدا خیرش نده یه جو غیرت نداشته همکلاسیت

اینجاس ک میگن بین نر بودن و مرد بودن فرق بسیاره

2810