2777
2789
عنوان

چرا دخترایی که هیچ هدف و برنامه ای ندارن فکر میکنن خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 104 پست
اونایی که خودشون بی هدف و بی برنامه انبهشون برخورد😂 باشه شماها بخورین و بخوابین. فقطبی زحمت خودتونو ...

خب که چی عزیزم ؟؟؟؟ خداروشکر ادمیم که تو ورژن خودم موفق بودم ولی شما دقیقا چرا دارین حرص رفتار اونارو میخوری ؟؟؟ مگه شما تصمیم گیرنده یا اونا تصمیم گیرنده زندگی شما هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دقیقا شما چرا داری حرص زندگی اونارو میخوری ؟؟؟ به شما چه ؟؟؟؟؟؟دوست دارن اصلا اینطوری باشن شما ...

بالاخره همین آدما جامعه رو تشکیل میدن

آدمی که سطح سواد و فرهنگ و اطلاعاتش پایینه

سطح جامعه هم پایین میاره

دقیقا مثل خیلی از کاربرای نی‌نی سایت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
خب که چی عزیزم ؟؟؟؟ خداروشکر ادمیم که تو ورژن خودم موفق بودم ولی شما دقیقا چرا دارین حرص رفتار اونار ...

منظورم اینه خودتون معلمین ؟آخه بهتون نمیخوره بیشتر بهتون میخوره با یه معلم ازدواج کرده باشین فوقش 

خب که چی عزیزم ؟؟؟؟ خداروشکر ادمیم که تو ورژن خودم موفق بودم ولی شما دقیقا چرا دارین حرص رفتار اونار ...

من حرص نمیخورم عزیزم بیشتر تاسف میخورم

از این موارد زیاد دیدم که بعدا عقده ای شدن

انقد احساس کمبود داشتن که میخواستن بترکن

هرچقد از اینجور آدما تو جامعه کمتر باشه بهتر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اونایی که خودشون بی هدف و بی برنامه انبهشون برخورد😂 باشه شماها بخورین و بخوابین. فقطبی زحمت خودتونو ...

عزیزم من خودم دانشجو ام درسم میخونم

کلی هدف و آرزو هم دارم

ولی مشکلی ندارم با این قضیه ک یکی خودشو خوشگل بدونه

اصلا ب ما ربطی ندارع کی نظرش راجب قیافش چیه

منظورم اینه خودتون معلمین ؟آخه بهتون نمیخوره بیشتر بهتون میخوره با یه معلم ازدواج کرده باشین فوقش

خداروشکر خوشگلم 😁😁😁اسی واسه حرص دادنت هم که باشه اینو میگم 😁

خیر منم کنکوریم دارم تلاش میکنم ولی شوهر دارم زندگی دارم در کنار اینا تلاش میکنم در کل سرم تو لاک خودمه جوش زندگی کسی رو نمی‌خورم 

عزیزم من خودم دانشجو ام درسم میخونمکلی هدف و آرزو هم دارمولی مشکلی ندارم با این قضیه ک یکی خودشو خوش ...

ما نگفتیم مشکل داره کسی خودشو خوشگل بدونه گفتیم مشکل اینجاس بعضیا به امید ۱۰سال جونی که همه دارنش نه درس میخونن نه کار میکنن نه اخلاق دارن هیچی ندارن 

عزیزم من خودم دانشجو ام درسم میخونمکلی هدف و آرزو هم دارمولی مشکلی ندارم با این قضیه ک یکی خودشو خوش ...

اینکه خودشو خوشگل بدونه اصلا مشکلی نیست

منظور استارتر اینه که یکی چون خودشو خوشگل میدونه

دیگه هدف و برنامه ای تو زندگیش نداره

فقط چون خوشگله و رو اون حساب کرده

خب بنظرت اینجوری منطقیه؟

من حرص نمیخورم عزیزم بیشتر تاسف میخورماز این موارد زیاد دیدم که بعدا عقده ای شدنانقد احساس کمبود داش ...

بله عزیزم ولی حیفه که بخوای با آدمی که معیارش خوشگلی باشه بحث کنی خب که چی تهش این بحث به کجا میرسه ؟

اینا همون سیبل پر پشت دماغ عقابی چشم فندقین ها به خوشگلا حسودی میکنن عزیزم شما همون شوهر و پیدا کنی تو دانشگاه فک میکنی دکتر شدی بقیشه ول کن مخ کوچلوت حیفه نمی کشه

ما خوشگلا داریم رویا های تورو زندگی میکنیم وزوز نکن راستی مدرکم داریم ولی گذاشتیم رو طاقچه ک بزنیم رو انگل های مثل تو

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
اینکه خودشو خوشگل بدونه اصلا مشکلی نیستمنظور استارتر اینه که یکی چون خودشو خوشگل میدونهدیگه هدف و بر ...

ن واقعا

ضرر می‌کنه

چند ساله دیگه بلند میگه:ضرر کردممممم ضرر کردممممم 

بد ضرر کردم🤣