2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

185 بازدید | 19 پست

بچه ها یه وکیل مجازی میشه بهم معرفی کنید شرایطم خیلی بده

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم جداشدم سئوالی داشتی بپرس جوابتو بدم

این اقا به شدت کتکم میزنه تعادل روانی نداره هر دفعه که کتکم میزد در و قفل میکرد گوشی رو هم ازم میگرفت چون طبقه بالا خونه ی پدرش میشنستیم هر دفعه ام که اونا میشنیدن کلا در خونه رو قفل میکردن به دفعه با شال خفن کرد یه دفعه ام چاقو کشید روم ولی از این کتکاش مدرک مدرک ندارم چند دفعه ام تو خیابون کتکم زده

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
منم جداشدم سئوالی داشتی بپرس جوابتو بدم

این دفعه ام دیشب سر اینکه هعی مثلا تو شوخی تو دهنم میزنه و تو صورتم میزنه و به خانوادم فحاشی میکنه منم اگه جوابشو بدم وحشی میشه دیشب محکم هلم داد خوردم به یخچال بهش گفتم صب میرم اومدم خونه ی بابام صبح اومد با دعوا بردم تو ماشین کلی کتکم زد شانس اوردم از دستش در رفتم وگرنه میرسیدیم خونه میکشتتم حالا میخوام بدونم چجوری میتونم طلاق بگیرن برم دادگاه چی بگم

چیزی به نامش هست؟

فک میکنم یه زمین باشه 

فک میکنم یه زمین باشه

اول بدون اینکه بفهمه مهرتو بزار اجرا بعد باید بری ثبت اسناد کدملی شو میدی هرچی به نامش باشه بالا میاد اونارو توقیف میکنی خودتم یه جابرو که امنیت داشته باشی 

زندگی به عمرکردن نیس ، به رشد کردنه😉🕊✨️ᘻ
این اقا به شدت کتکم میزنه تعادل روانی نداره هر دفعه که کتکم میزد در و قفل میکرد گوشی رو هم ازم میگرف ...

همین امروز برای به اجرا گذاشتن مهریه نفقه اجرت المثل اقدام کن . از خونه هم تکون نخور.

اول بدون اینکه بفهمه مهرتو بزار اجرا بعد باید بری ثبت اسناد کدملی شو میدی هرچی به نامش باشه بالا میا ...

اگه به خاطر کتک و عدم امنیت جانی ازش شکایت کنم چی؟ چجوری ثابت کنم کتکم میزنه پیش مشاور میرفتم اون شاهد حساب میشه؟

اگه به خاطر کتک و عدم امنیت جانی ازش شکایت کنم چی؟ چجوری ثابت کنم کتکم میزنه پیش مشاور میرفتم اون شا ...

آره یه نامه از مشاور بگیر برو شکایت کن پزشکی قانونی برو

زندگی به عمرکردن نیس ، به رشد کردنه😉🕊✨️ᘻ
همین امروز برای به اجرا گذاشتن مهریه نفقه اجرت المثل اقدام کن . از خونه هم تکون نخور.

امنیت جانی ندارم فک کنم تو تاپیکام باشه چند دفعه میخواست خفه ام کنه با چاقوام میخواسته بکشتم هردفعه ام در و قفل میکنه و گوشیم و میگیره اصلا نمیتونم برم