2777
2789

سرم دوساله یه جوریم انگار منگم گیجم...سرم یه جوره خاصی درد داره که نمی‌دونم دقیق بگم کجاشه‌..‌‌‌‌‌‌‌‌انگارگرفته ‌...دکتر زیاد رفتم خیلی زیاد رفتم همش میگن مال استرس اضطراب واعصاب اما خب من وقتی آرومم هم اینجوری میشم...گاهی وقتام حس افتادن دارم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین نمیدونم اعتقاداتت چجوریه ولی من از سه ماه قبل عید تا دقیقا روز شهادت امام رضا مثل شما بودم .سردرد شدید. تقریبا هرروز مسکن میخوردم رفتم دکتر گفت میگرنه سیتی اسکنم دادم. فقط ریزاتریپتان یکممم ارومم میکرد‌ خلاصه کنم از زندگی لذت نمیبردم بسکه درد کشیدم. روز شهادت امام رضا به نیت شفای سردردم نذری درست کردیم از اون روز شکرخدا سردرد نشدم. درصورتیکه نهایتا یک روز درمیون میگرفت تازه اگر بهم حال میداد

توروخدا منم میگن از استرسه اما خب ازنظر خودم ندارم.....شما خوب شدی توروخدا؟

اره من خوب شدم من نوار مغز دادم خوب بود نوار گوش هم دادم خوب بود بخاطر استرس بود ک  دیگه دارو خوردم اوکی شدم ...

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
اره من خوب شدم من نوار مغز دادم خوب بود نوار گوش هم دادم خوب بود بخاطر استرس بود ک دیگه دارو خوردم ...

منم سی تی سر دادم نوار گوش هم دادم خوب بود...چند وقت دارو خوردی،؟وابسته نشدی؟

نمیدونم هرروز اینجوری هستی؟؟نمیتونی تو جمع بری راحت؟

اکثروقتا اره خودشم یهویی میگیره یکسره دردمیکنه حتی بعضی وقتا ازخواب بیدارم می‌کنه وقتی میگیره نه نمیتونم جایی برم اصلا چن بارم فشارمو چک کردم میگن نرماله

ببین نمیدونم اعتقاداتت چجوریه ولی من از سه ماه قبل عید تا دقیقا روز شهادت امام رضا مثل شما بودم .سرد ...

من به همه چی اعتقاد دارم تا الآنم بخاطر نماز وذکرهام دوام آوردم...نمی‌دونم چیکار کنم بخدا