2777
2789

خودتون نخواستید یا شرایط پیش نیومد؟

من خیلی دلم ی دوست صمیمی پایه و خونواده خوب میخاد ک بچه داشتع باشن با بچهام بازی کنه

کمبودش تو زندگیم احساس میشه

دوست دوران مدرسم پیدا کرد اومد نزدیک خودمون خونه گرفت .ولی شوهرش اکثرا نیست دو هفته اینجا دوهفته سرکار ،ولی توقع دارم بیادو برم..‌ولی خودش برنامه ریزی داشت مدام باهم باشیم ولی تا زنگ میزنم تا بیرون و خرید و مسافرت..اصلا بند خونه نیست تازه نوزادم داره،از دوستم شانس نیوردیم..دو ماهی میشه اومده اینجا خونه گرفته

من الان ۳۸ سالمه اصلا دوست صمیمی ندارم

نوجوانیم داشتم یواش یواش کات کردم

دوست خوب فقط خواهر آدمه

بقیه فقط فضولی وحسودی زندگیتو میکنن

میتونم رفیق داشته باشم ولی نمیخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان ۳۸ سالمه اصلا دوست صمیمی ندارمنوجوانیم داشتم یواش یواش کات کردمدوست خوب فقط خواهر آدمهبقیه ف ...

هم سن هستیم.بچه دارید؟اگه دارید چند سالشونه؟متاسفانه خواهر پایه ندارم چند تا خواهر دارم یکیش باهام همدل نیست.حالا یکی از خواهرام باز ی وقتای میاد و میره بچه نداره.حوصله بچه ها نداره

منم ندارم انگار کسی تمایل نداره باهام دوست بشه

منم حس میکنم داقعه دارم کسی زیاد باهام دوست نمیشه،اتفاقا خیلی خوش و بشی هستم .راحت باشم میگم میخندم.تو روم خوبن ولی نمیدونم چرا زیاد ارتباط نمیگیرن باهام