2777
2789
عنوان

کاربر آقام ( معرفی کتاب برای خانوم ها برای خود سازی و رابطه )

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 23 پست
ممنون خیلی موضوع و کتاب خوبیه افزایش آگاهیاما آقایون هیچ وقت نمیخوان این آگاهی هارو افزایش بدن حتی ب ...

صد در صد باهاشون موافق هستم که آگاهی هر دو طرف باید بالا بره و در صد بالایی از آقایون فکر میکنند که می‌دونن و در اصل نمیدونن که نمیدونن و حتی یه کتاب هم من باب این آگاهی نمیخونند 

و درگیر تنش های محیط کاری و بیرون و .. میشن و تو خونه انتظارت زیادی هم دارند از خونواده و همسر و دچار مشکلات زیادی میشه همین موضوع 

و متاسفانه خانوم به تنهایی باید تمام اینا رو هندل کنه 

تازه تازه دیدم مردم یکم به آگاهی رسیدن قبل از ازدواج مشاور و .. رو حداقل جدی میگرن 🤦‍♂️🤦‍♂️ تا چندین سال قبل حتی این مورد هم رعایت نمی‌کردن تو شروع زندگی چه برسه به خود زندگی 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
خیلی خوبه که هم مرد هم زن جنسیت مقابل شون شناخت داشته باشن مطالعه کننولی تو جامعه امروز که مردا بی ا ...

👌قبول دارم 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

👌قبول دارم

خیلی خوبه

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
میشه درخواست مو قبول کنین کار دارم باهلتون

خیر متاسفانه 🙏

معذرت می‌خوام 

برا شخصی که ۱۸ سالشه چ کتابی به غیر از کتابای درسی مناسب هست بخونه البته انگیزشی باشه ؟

یه تاپیک با عنوان ( برای هر مشکلی چه کتابی بخونیم ) زدم اون و ببین 

کتاب های خوب تو این موارد رو معرفی کردم !

سایت کتابراه رو اگر واردش بشی یا برنامه اش رو دانلود کنی تو موضوعات انگیزشی کلی کتاب میاره واست  هم قسمتی از کتاب رو نشونت میده 

هم افرادی که خوندن کتاب رو نظرشون رو در مورد کتاب مینویسن و متوجه میشی ارزش داره یا ن