2777
2789

تو این کره ی خاکی هیچ چیز وجود نداره که با عشق و احساسات یک زن بشه مقایسه اش کرد !

(مهربانی ، دلسوزی  ، مسئولیت پذیری ، صبوری ، سخاوت بی قد و شرط  و .....)

مشخصات بارز  ۹۹ در صد خانوم ها هستش !

که تماما می‌خوان یه رابطه ای رو شروع کنند و با عشق و علاقه و .. حفظش کنند !

ولی گاهی اوقات خانوم ها علت رفتار و عکس العمل و واکنش همسرشون رو واقعا متوجه نمیشن و درک نمی‌کنند

و این و میزنن رو حساب بی احترامی و .. همسرشون و واکنش های درستی هم نشون نمیدن و شروع یه جنگ یا مشکل و .. میشه 

تو کتاب (راز هایی در مورد مردان ) نکات خیلی خوبی در مورد مشکلات رفتاری شما و واکنش های دو طرف و خصوصا راز های مردان و ... توضیح داده !

تو این تاپیک پیرو صحبت های که کردم می‌خوام یه کتاب فوق العاده لجزغ( راز های در مورد مردان )  بهتون معرفی کنم که تاثیر فوق العاده ای توی شخصیت خودتون و خصوصا  رابطه شما با همسرتون داره! 

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

نکته:  دوستان تو تاپیک ها   یا تو شخصی گفتند ک چرا ما باید حتما تلاش کنیم  تا رابطه رو درست کنیم  و..

( این کتاب ها لزوما برای درست کردن رابطه نیست به عنوان یک اقا میگم اگر این کتاب ها رو بخونید و کاملا درک کنید در اصل به خودتون کمک کردید

چون با این کتاب ها تبدیل میشید به خانوم با درک و خصوصیت فوق العاده

و آگاهی شما  نسبت به رابطه بالا می‌ره و سیاست های خوبی رو به دست میارید که در  نتیجه   👍( یک مرد روبه راحتی میتونید تو مشتتون داشته باشید )

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚

کتابی که می‌خوام معرفی کنم اسمش :

مثل یک مرد فکر کن مثل یک زن رفتار کن

اثر استیو هاروی

(کتاب ها رو اگر از کتابخانه تهییه کنید بهتره )

ولی فایل pdf رو هم میتونید تو گوگل پیدا کنید 🙏 

📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹

من خیلی سیاست زدم حتی با کمک مشاور

اما نمیدونم چرا این مردا اینطورین عین سنگی که میخ توشون فرو نمیره

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
من خیلی سیاست زدم حتی با کمک مشاوراما نمیدونم چرا این مردا اینطورین عین سنگی که میخ توشون فرو نمیره

ما مردا چطوریم دقیقا ؟ 😊

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل اینه مردای ایرانی خودشون هم نمیخوان چی میخوان مثل کلاف سردرگمی هستن که دور خودشون پیچیدن یه زن میخوان که مثل مرد فکر کنه مثل زن رفتار کنه، مثل ۱۸ ساله ها برقصه و ناز و کرشمه کنه ولی تدبیر و پختگی اش مثل ۸۰ ساله ها باشه، شاغل باشه  مثل مردها بره بیرون با مردان سر و کله بزنه پول دربیاره ولی رفتارش مثل مردونه و خشونت آمیز نباشه هاا،مثل مامانشون ازشون مراقبت کنه براشون بپزه و بیاره ولی مثل مامانا بهشون گیر نده ، زن با سواد باشه با تحصیلات باشه ولی خب خنگ هم باشه که بشه باش بازی کرد ، اجتماعی و خوش برخورد باشه ولی خب روابط زیادی نداشته باشه ، نجیب و سر به زیر باشه ولی اهل معاشرت و بگو و بخند باشه.....همش ضد و نقیض ...مرد ایرانی یه موجود بلاتکلیفه که بین سنت و مدرنیته گیر کرده،  مرد ایرانی نه یک مرد سنتی هست که بشه روش تکیه کرد نه یه مرد مدرن که بشه حقوق رو نصف کرد ، همش تضاد و تعارض 

ما مردا چطوریم دقیقا ؟ 😊

ادمای حرف گوش نکن

متاسفانه کور دربرابر مهر و محبت و از خودگذشتی ما خانوما

به خانوم هاشون عشق و محبت نمیدن و باعث افسردگی خانوم هاشون میشن بعد با یه مشت هرزه به زنهاشون خیانت میکنن و زبونشون درازه که چون خانوم غرغرو و منزوی بود من مجبور شدم

برا زنهاشون خرج نمیکنن بعد بیرون چشم هاشون رو میدوزن به زنهای که به خودشون رسیدن

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
مشکل اینه مردای ایرانی خودشون هم نمیخوان چی میخوان مثل کلاف سردرگمی هستن که دور خودشون پیچیدن یه زن ...

بله حرفاتون روی خیلی از آقایون میشینه 

چقدر از این محتوا بخاطر وضعیت جامعه و ... هستش؟ 

ادمای حرف گوش نکنمتاسفانه کور دربرابر مهر و محبت و از خودگذشتی ما خانومابه خانوم هاشون عشق و محبت نم ...

نه خوب همه مردان این مدلی نیستند ولی بعضی ها بله این شکلی هستند ! 

اینام بخاطر شخصیت ها و .. هستش که ضعف دارند و ... 

بله حرفاتون روی خیلی از آقایون میشینه چقدر از این محتوا بخاطر وضعیت جامعه و ... هستش؟

قدیم اگه طرف مرد نبود ولی اداش رو در میاورد ولی الان ها دیگه اداش رو هم در نمیارن، چرا؟ چون مرد بودن و مردانگی دیگه جزو ارزش های امروزی نیست ، دیگه غرور و افتخار نداره برا یکی که مردانه زندگی کنه، یه سری نسل تن پرور راحت طلب که تا ۴۰ سالگی هنوز وابسته ننه باباشون هستن ، دیگه مرد بودن واسشون سخته ....

چرا همیشه خانم ها هستن که باید بسوزن و بسازن؟

همیشه باید کتاب و جلسه برای خانم ها باشه که چطور شوهرشونو تو مشت بگیرن؟ چرا یبار کسی جلسه یا کتاب برای مرد ها معرفی نمیکنه که همسراشونو درک کنن؟

مردی که از زنش مهر و محبت میخواد باید این هم بدونه که زنش باید عشق دیده باشه که محبت کنه

ما همواره باید به مردهامون اقتدار و قدرت بدیم و در کنارش بهش رسیدگی کنیم و محبت کنیم و هرچی هم گفتن باید بگیم چشم که مبادا به غرورشون لطمه بخوره 

اگه زنی هم بخواد یبار مثل ادم از حد و حقوقش تو زندگی دفاع کنه کتک زدن به کنار،شوهر حق اینو هم داره که سر زنش هم 

گوش تا گوش ببره......

البته من اقایونی هم دیدم که بر خلاف ظاهر انسانی ،باطنشون عین فرشته س

قصدم از گفتن اینها توهین نبود بلکه حرف یک ملت زن های ضعیف و دلخسته رو زدم

با کمال احترام از نظر من این کتاب به درد هر کسی نمیخوره 

درصد زیادی،متاسفانه جامعه جنس مرد رو بد بار آورده

👌دقیقا همینطوره 

قدیم اگه طرف مرد نبود ولی اداش رو در میاورد ولی الان ها دیگه اداش رو هم در نمیارن، چرا؟ چون مرد بودن ...

قدیم یک نفر کار میکرد ۱۲ نفر می‌خوردن !! 

یکیش پدربزرگم ! 

الان ۱۲ نفر کار کنن خرج یک نفر رو میدن 

شرایط جامعه رو هم باید سنجید

چرا همیشه خانم ها هستن که باید بسوزن و بسازن؟همیشه باید کتاب و جلسه برای خانم ها باشه که چطور شوهرشو ...

وظیفه هر شخصی هستش که با خوندن کتاب یا هر چیز دیگه ای آگاهی خودشون رو نسبت به رابطه و جنس مکمل خودش بالا ببره تا رابطه خوبی رو داشته باشه ! 

ولی متاسفانه نظام آموزشی مزخرفمون هیچی به نه خانوم ها نه به آقایون یاد ندادن  که حداقل این و بدونیم که هیچی نمی‌دونیم ! 

مشکل اصلی اینه که آدم ها فکر میکنند میدونن 

فکر میکنند بلد هستند 

مشکل اینجاست  ک آدم ها باید بدانند و بفهمند که نمی‌دانند ! 

و شرایط جامعه به شکلی در اومده که اکثر مردا مثل چی فقط کار می‌کنند محیط کار هم تنش های زیادی داره 

و متاسفانه بازم میگم نظام آموزشی هم غلط بود و هیچی یاد ندادن متاسفانه 

ممنون خیلی موضوع و کتاب خوبیه افزایش آگاهی

اما آقایون هیچ وقت نمیخوان این آگاهی هارو افزایش بدن 

حتی بهش بها بدن و ذره ای مهم نشون بدن این امور رو

هم زن و هم مرد نقش مکمل هم هستن 

تنها این بار روی دوش خانمها بعنوان وظیفه و حس نیاز به ترمیم رابطه داره احساس میشه 

باز هم میگم که بی نتیجه نخواهد موند هر دو جنس باید اگاهی داشته باشن با حفظ حقوق خودشون انصاف و دید دو جانبه طرفینی هم داشته باشن تا مشکلات راحت تر حل بشه

اما از طرفی معتقدم یک دست هیچ وقت صدا نداره 

خدا کافی ست.

خیلی خوبه که هم مرد هم زن جنسیت مقابل شون شناخت داشته باشن مطالعه کنن

ولی تو جامعه امروز که مردا بی اهمیتن و درکی از ما ندارن چندان کاربردی نداره من خیلی کتاب روانشناسی خوندم راجب رابطه ولی طبق تجربه ام زنان زیرک بهتر بود

تفکر مرد ها اینه وقتی ما مقابله به مثل نمی کنیم بحث نمی کنیم تندی نمی کنیم یعنی حق با اوناست یا زورمون نمیرسه اصلا نمیزارن به حساب علاقه

زنان زیرک خیلی بهتر راهنمایی کرده ما زن ها ارزش داریم و احترام میخوایم همیشه که نباید دنبال رضایت اقایون باشیم کاهی باید رها کرد بی محلی و تندی همیشه بد نیست

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!