2777
2789
عنوان

سرویکس سی سه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 29 پست

مم مشکل سرویکس داشتم خواستی تاپیکاموبخون

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال من 31بود اول تا آخر بارداری همون سی و یک بود. همینطوری بمونه و کم نشه اوکی هست.به من نگفت استراح ...

خداکنه منم نیاز به هیچی نباشع 

۵ ساعت میتونم تو ماشین بشینم؟

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
مم مشکل سرویکس داشتم خواستی تاپیکاموبخون

چند بود چیکار کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

من ۳ تا سونو دادم 

سونو قلب سرویکس ۳۱ بود 

۱۱ هفته خونریزی کردم به خاطر هماتوم سونو دادم سرویکس ۳۷ بود 

۱۲ هفته ntدادم سرویکس ۳۳ بود 

حالا نمی‌دونم کدوم درسته 😬😬 

ولی دکتر گفت بالای سی خوبه 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان نگفت سرکلاژ کن

قبلش گفت هر چقدر باشه باید سرکلاژ کنی چون اولی سرکلاژ بودی ولی حس کردم پولکیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداکنه منم نیاز به هیچی نباشع ۵ ساعت میتونم تو ماشین بشینم؟

نه اصلا اینکارو نکن بهت فشار میاد اگه مجبوری بری بینش باید نگه داره یکم پیاده روی کنی یا کلا درازکش بری. 

نه اصلا اینکارو نکن بهت فشار میاد اگه مجبوری بری بینش باید نگه داره یکم پیاده روی کنی یا کلا درازکش ...

دراز میکشم صندلی پشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها بعد رو اولی فقط سرویکس کم بود یا دهانه رحمت نرم یاشل بود؟

فقط سروبکس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها انشالا که مشکلی پیش نیاد سرکلاژ کنی بهتره چون بعدش میتونی کارهاتو انجام بدی منم میخوام اقدام کنم ...

بچه اول

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810