2777
2789
عنوان

داستان بارداری خداخواسته من

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر بزگ منم خدا خواسته بود خاک برسم میخواستم با زعفران سقطش کنم که خداروشکر نشد امسال زعفرونم کلاس ...

نه من به ف-ا-ل نیک گرفتم و هدیه خدا میدونم با اینحال هضم نشده برام تو گیجی و سردرگمی هستم

یواش یواش درست میشی نگران نباش

من همیشه خیلی کمالگرام میگفتم قبل بارداری شش ماه تحت نظر باشم ویتامین و تغذیه عالی داشته باشم بعد باردار بشم حالا اینجوری یهویی بدون برنامهه ریزی باردار شدم ترسیدم نکنه مشکلی پیش بیاد ....

دقیقا مثل من بوده شرایطتتون بعدش چکار کردین ؟تونستین کنار بیاین

چاره ای هم هست مگه جز کنار اومدن؟😂😂اینجوری نبود بگم تز لحظه ای که دنیا اومد عاشقش شدم.ولی هرروز بیشتر از روز قبل دوستش داشتم یه روز پاشدم دیدم اصلا بدون دخترم نمیتونم نفس بکشم.عجیب غریب دوستش دارم.شمام نگران نباش.عشق به بچه با خودش میاد.

چاره ای هم هست مگه جز کنار اومدن؟😂😂اینجوری نبود بگم تز لحظه ای که دنیا اومد عاشقش شدم.ولی هرروز بی ...

انشالله همینکه حسی ندارم به بارداری عذاب وجدان میگیرم و به خودم سخت میگیرم

وای ببخشید با جلوگیری باردار شدین ؟!دارید منو میترسونید 😂🤦‍♀️

با طبیعی.طبیعی روش نیست که اخه.یکمم بدن مستعد باشه فوری ادم باردار میشه.بعد دخترم من بازم با کاندوم پیشگیری میکنم اون وسطا باز یبار طبیعی کردیم باردار شدم باز😂البته خدا نخواست بمونه و کورتاژ کردم.الان دیگه بدون کاندوم نمیذارم شوهرم از کنارم رد شه😂

من همیشه خیلی کمالگرام میگفتم قبل بارداری شش ماه تحت نظر باشم ویتامین و تغذیه عالی داشته باشم بعد با ...

نه عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد برو چکاپ کامل بده کمبود های بدنت مشخص میشه مکمل میخوری اوکی میشی الکی استرس نکش واسه جنین عین سم میمونه

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارکت باشه قدمش براتون پر برکت ۶ سال جلوگیری کردی ؟

اره عزیزم قرار بود سال جدید اقدام کنم 

اطرافیان خیلی تحت فشارم میزاشتن که اینقدر طول نده به مشکل میخوری برای بارداری و این صحبتا من هم در ناخوداگاهم همیشه فکر میکردم کلی باید دکتر برم تا باردار بشم چون سنمم دارع بالا میره اما شد دیگه

با طبیعی.طبیعی روش نیست که اخه.یکمم بدن مستعد باشه فوری ادم باردار میشه.بعد دخترم من بازم با کاندوم ...

وای 😂🤦‍♀️

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️