2777
2789
عنوان

زندگیم نابود شده

181 بازدید | 10 پست

قرار بود با همسر سابقم مهاجرت کنیم فرانسه

حدود ۵سال پیش

شرایط‌مهیا بود

اصلا یهو زندگی من نابود شد و تمام زحمات به باد رفت

و جدا شدیم

چیزی از زندگی سابقم نپرسین لطفا

مشکل حای دیگس

الان فکر مهاجرت ولم نمیکنه ناراحتم

برنامه هام خراب شده همش میگم کاش سنم کم بود تنها میرفتم

۳۱سالمه باید تحصیلی برم و اضللللا هیچ مدارکی‌اماده نیست

دفعه قبل قرار بود با پول و با دعوتنامه بریم

افسوس میخورم که اینجام و عصبی ام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم عصبی نباش بذر مهاجرت تو دلت کاشتی هر جور شده میری پس حرص نخور بجاش تلاش کن مدارکات رو آماده کن 

ذوقشو داشته باش سی و یک که سنی نیست   خودتم وابسته اون آدم نکن قرار بوده تو تنهایی بری پس تلاش کن تلاش کن تلاش کن 

خیلی شانس آوردی که فکرش افتاده تو سرت مهمم نیست که با اون آقا نرفتی چه بهتر میری فرانسه یهو دیگه همونجا هم ازدواج میکنی و خیلی خوشبخت میشی و تازه میفهمی کار خدا حکمت داشته

تنبلی نکن مدارکتو حاضر کن و پیگیر شو 

فکر کنم کافیه زبان انگلیسی رو یاد بگیری بعد با کیس دانشجویی بری البته من کشور دیگه ای رو می دونم فرانسه رو نمیدونم

برا خودت دغدغه تراشیدیحالا مثلا تو شنکنجه و خفقانی؟از چی میخوای فرار کنی؟به کجا؟هیچ کجا بهشت مطلق نی ...

بله ولی خب الان قطعا ایشون دنبال بهشت رفتن نیست همینکه از اینجا فرار کنه خودش برد بزرگی هستش

لااقل شاید اونجا قوانین اولیه ی انسانی اجرا بشه اگرم نشد فدای سرش میره ی کشور دیگه

بله ولی خب الان قطعا ایشون دنبال بهشت رفتن نیست همینکه از اینجا فرار کنه خودش برد بزرگی هستشلااقل شا ...

بله دقیقا

اصلللا دلم نمیخاد اینجا بچه دار شم

اصلا برای آیندگان منابع و طبیعتی نمونده

خیلی شانس آوردی که فکرش افتاده تو سرت مهمم نیست که با اون آقا نرفتی چه بهتر میری فرانسه یهو دیگه همو ...

الان نمیتونم برم فرانسه گلم

تحصیلی باید برم جای دیگه ایتالیا یا اگر بشه بتونم ویزا کار بگیرم آمریکا 

انرژی مثبت برام بفرست

هرکار میتونم نمیتونم اینجا ازدواج کنم امیدی ندارم به آینده بچه نداشتم