2777
2789
عنوان

جاریم خیلی سفیده

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 17 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیگه سختی ش اینه که نفهمند چه جور شد و از کجا شد که برای طرف با اینکه سفید نیست احترام و ارزش قا ...

جالب بود من تو شرایط مشابه گیرم چه تعریف زیبایی واقعا همه توش موندن بعد شش سال ک زن گرفت بلخره چطور یهویی و زود چطور این همه خوشحال و عاشق این همه ادا اصول تهش زنش این شد بخدا من زشت نیستم ولی خب گندمی جوش و لک دارم لباسام خوبه ولی همیشه لاکچری پوش نیستم یا اهل آرایش نیستم وگرنه خیلی لاغرم قدم بلنده صورتم بامهره لب بینی ابرو چشم همه خوبه فقط مژه هام کوتاهه ک همیشه ریمل دارم حتی موها بقیه کراتینه من طبیعی موهام خوبه هرچی میپوشم بهم میاد آشپزی عالی اهل پز کلاس ادا نیستم زن زندگیم با سن کمم ولی تهش گفتن این همه ادا اومد این زنشه باورت میشه هنوز باورشون نمیشه برا بار چندم میگن چیشد این همه یهویی 😑بخدا دختر خودشون کوتاه شدید کوتاه و تپل صورت هاشون سه برابر من خیلی لپی ان خدایی خوبه چهرش سفید تر منه ولی فقط صورتش بدنش ن و حتی شده پول از هرکسی بگیرن لباس لاکچری میکاپ عروس میکنه ولی من ن یک هفته دخترش فرستاد اینجا میگن عین جوجه اردک زشت دنبال شوهرم بود هرجا میرفت اینم میرفت تهش شوهرم گفت نمیخوامش جز بخاطر موقعیت خانوادگی حتی هیکلش و استایلش از نظر شوهر من زشته😑افکارش و مدل زندگیش ک ازش متنفره ولی اونا خودشون بهتر میدونن 😐منم این سری ک زنونه رفتیم خونشون وقتی شوهرم زنگ زد کلی ابراز دلتنگی کرد در عرض دوسه ساعت گذاشتمش تو بوق تا خودشو دخترش بشنون😑تازه دخترش حاملست خونه مامانش سه روزی یکبارم شوهرش نمیاد پیشش بعد چندسال همین من باردار شدم اونم رفت تو اقدام البته خدایی دخترش بچه نمی‌خواست مادرش مجبورش کرد شایدم سرمن حسادت کرده دوروزه اومدم باردارم