2777
2789
عنوان

واکسن چهارماهگی

74 بازدید | 14 پست

چندروز دیگه باید بچمو بزنم

تو دوماهگی تبش با دو برابر وزن استامینوفن و‌پاشویه  پایین نمیومد و‌ یک‌ساعت بعده  قطره نصف شیاف میزدم ، ۴ بار شیاف گذاشتم که اونم فقط تا ۲ ساعت اثر داشت و‌زیر ۳۷/۵ نمیومد ، اخرش فهمیدم بهداشت ریسک کرده بهم‌گفته شیاف بزار

الان ناراحتم میگم تو‌ چهارماهگی تب پایین نیومد چیکار کنم

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏

نمیخوام بترسونمت ولی واکسن ۴ماهگی تبش بیشتر از ۲ماهگیه اکثرا

ولی همینکه کنترل بشه کافیه.اگه روی ۳۷.۵ یا ۳۸ هم ثابت موند ایراد نداره فقط نذار بالاتر بره

من الان از بهداشت اومدم و واکسن ۱۸ ماهگی رو زدم به پسرم. 

خیلی سخته بچه تب کنه . میفهممت

نمیخوام بترسونمت ولی واکسن ۴ماهگی تبش بیشتر از ۲ماهگیه اکثراولی همینکه کنترل بشه کافیه.اگه روی ۳۷.۵ ...

ان‌شاالله که عوارض واکسنشو به خوبی سپری کنه 

خیلی مراقبش باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تب بالا رو شباف بذار نه فقط چون تب داره شیاف بذاری

پسر منم با استا اصلا تبش پایین نمیومد 

ببین میخوای پاشویه کنی با اب ولرم دستو صورتشو بشور حتی ساق پاش ولی خشک نکن زودی میاد پایین

لباس کم تنش کن یه زیر دکمه خوبه

من اون اولا با دستمالو اینا پاشویه میکردم اصلا نمیومد پایین یکی بهم گفت این مدلی پاشویه کن جواب میداد

شیاف هم فقط وقتی میذاشتم که ۳۸.۵ میشد و پایین نمیومد

واکسن ۴ ماهگی یکم تبش بیشتره

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
ان‌شاالله که عوارض واکسنشو به خوبی سپری کنه خیلی مراقبش باش

برای هر بچه فرق داره بچه من دوماه ی خیلی اذیت شد تب بالا ولی 4 ماهگی اونطوری نبود نمیگم تب نداشت ولی کنترل میشد کرد

عزیزم تب بالا رو شباف بذار نه فقط چون تب داره شیاف بذاریپسر منم با استا اصلا تبش پایین نمیومد ببین م ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم ، شما تو ۲ ماهگی و‌۴ ماهگی هم‌ بعده قطره شیاف استفاده کردین ؟

من عنبر نسا دود کردم جای واکسنشو نه تب کرد نه درد داشت. چند وقت قبلم ۶ماهگی رو زد خداروشکر خوب بود . خواهرم انجام داده بود من با ریسک انجام دادم میترسیدم ولی اثر کرد. استامینوفن رو خودم تا ۳ روز میدادم برای اطمینان.ولی اصلا تب نداشت

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
ممنون از توضیحاتت عزیزم ، شما تو ۲ ماهگی و‌۴ ماهگی هم‌ بعده قطره شیاف استفاده کردین ؟

من اول حسابی پاشویه میکردم و بلافاصله بعد قطره هم نمیذاشتم با پاشویه کنترل میکردم تا نوبت بعدی استا برسه اگه هم پایین نمیومد ک شیاف میذاشتم 

منم فکر میکردم با پاشویه پایین نمیاد ک بعد فهمیدم اشتباه انجام میدادم ولی الان ک بزرگ شده تب میکنه همین مدلی پاشویه میکنم زود میاد پایین ولی خب یه مواقعی هست تبش خیلی مقاومه شیاف میذارم واسش 

همین هفته پیش خواب بودم یهو دیدم یکی میگه پاشو بچت مریضه بیدار شدم دیدم تب کرده اونم ۳۹ فوری شیاف زدم تند تند هم پاشویه کردم 

هیچ علائمی نداشت قبلش نصف شب یهو دیدم تب کرده  

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
من اول حسابی پاشویه میکردم و بلافاصله بعد قطره هم نمیذاشتم با پاشویه کنترل میکردم تا نوبت بعدی استا ...

عزبزم چون روحت متوجه بچه هست این خوابو دیدی 

خداروشکر زود متوجه شدی 

اما نگفتی تو ۲ ماهگی و ۴ ماهگی هم شیاف زدی ؟ 

عزبزم چون روحت متوجه بچه هست این خوابو دیدی خداروشکر زود متوجه شدی اما نگفتی تو ۲ ماهگی و ۴ ماهگی هم ...

۲ ماهگی نه و ۴ ماهگی اره چون تبش با پاشویه هم پایین نمیومد رسید به ۳۸.۵ گذاشتم 

۴ ماهگی سخت ترین واکسن پسرم بود تب بالا درد شدید

پاهاشو اروم با یه دستمال یه لا نخی ببند ک هم گرمش نشه هم تکون نده زیاد ک دردش بگیره

۲ ماهگی نه و ۴ ماهگی اره چون تبش با پاشویه هم پایین نمیومد رسید به ۳۸.۵ گذاشتم ۴ ماهگی سخت ترین واکس ...

باشه عزیزم ممنون از توضیحاتت خیلی کمکم کردی 

خدا بچتو از بلا دور کنه 

باشه عزیزم ممنون از توضیحاتت خیلی کمکم کردی خدا بچتو از بلا دور کنه

خواهش میکنم عزیزم

زیر بغل و ران پا به خصوص شکم خیلی واسه پاشویه خوبه سریع تبو میاره پایین