2777
2789

سلام خانم ها قضیه ازین قرار ک حقوق پنج روز میشد من و پسرم تو تخت خواب بودیم ک یهو خودش پسرم تو بغلم سفت کرد و با دستش به سمت حموم خونمون اشاره میکرد بچم یجوری شده بود چقدر براش دعا خوندم و بغلش کردم ولی ازون روز به بعد کلا ترس تو وجودش نمک هم برای سوزاندم اصلا فرقی نکرد فقط میگ منو بغل کن دستم بگیر نرو جایی ی جوری خودش دوست داره نزدیک من کنه اینجوری نبود اصلا پسرم ۱ سال و ۶ ماهش چیکارش کنم خیلی نگرانم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی این سن طبیعیه یه چیزایی رو ببینه فراموش میکنه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

احتمالا از یه جایی فیلم یا کارتون وحشتناک دیده به مرور یادش میره

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

منم بچه بودم سایه میدیدم، یا حالا جن

ولی نه خودم نه خونواده باور نداریم و مامان میگفت کارتون زیاد دیدی چیزی نیست. منم دیگه کم کم ندیدم. شما به اون تصورش واکنش نشون نده، طوری رفتار نکن انگار واقعا چیزیه درست میشه

جز خودتون کسی نبود خونه؟

شاید خواب دیده تو حمام اتفاقی میفته

پرس و جو کن ببین کسی برا این که شیطونی نکنه نترسوندتش

قبل این که فکرت سمت جن و پری و دعا بره ببین اگه کسی می ترسونتش نذار دیگه باهاش ارتباط داشته باشه

دختر منم۳سالشه و نمیدونم واقعا چیزی میبینه یا تخیلاتشه

ولی مدام میگه اون باز داره منو نگاه میکنه بگو بره و سقف رو نشون میده

ترس هم داره مثلا تنها تو اتاق نمیره

یا با خودش که بازی میکنه دو سه تا هم دوست خیالی داره که خیلی جدی باهاشون تعامل میکنه

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜

تو این سن خیلی از بچه ها به خاطر صدای آب که توحموم میپیچه میترسن شاید هم درحموم باز بوده وبرقش خاموش بوده ترسیده در حمومو ببند حتی ممکنه از مگسی که داره پرواز میکنه هم ترسیده باشه 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

عزیزم   این ترس پسرتون   فقط تو محیط خونه هست  یا جایی دیگه هم میبری اینطوریه؟؟؟

اگه اعتقاد داری از   مشهد براش حرز امام جواد رو بگیر   نمازشم باید خونده بشه  

همیشه حرز ویه قران پیشش بزار 

یه مدتی صوت  قران پخش کن