2777
2789
عنوان

آیا رفلاکس نوزاد از بدو تولد معلوم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 27 پست
نه عزیزم اثلا،فقط یاد خودم افتادم که نمیدونستم این مز مزه کردن یعنی رفلاکس دیر بردمش دکتر دوتامون اذ ...

وقتی بچه شما اینجوری میشد دیگه سینه رو نمیگرفت؟

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

لطفا تشخیص رو بزارین به عهده پزشک 

ببرینش دکتر 

کلا بچه تا یکسالگی باید هرماه ویزیت بشه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر نمی‌کنم ریفلاکس به این زودی مشخص بشه 

کولیک میشه از اولین روزا ولی رفلاکس نه معمولا

باز دکتر ببر مطمئن بشی 

رفلاکس پنهان بالا آوردن نداره ولی علائمش مشابه همونه

بچه ها متفاوتنو البته شدت رفلاکس هم متفاوتهدکتر ببرش و اینکه روی سطح شیب دار بخوابونش،تا ۱۵ دقیقه بع ...

حتما میبرمش دکتر 

منتها مامانم میگه علت اینکه سینه نمیگیره اینه که خیلی کوچولوه بذار ی چند روز بگذره بعد خوب نشد ببر دکتر

بگو عزیزم

مرسی 🤩😘

چرا 36 هفته سزارین شدی؟؟ وزن بچت چقدر بود؟؟ توو دستگاه نرفت؟؟ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
وقتی بچه شما اینجوری میشد دیگه سینه رو نمیگرفت؟

نه همس هم تندتند بیدار میشد البته بچم شیرخشک بود شاید دوقلپ میخورد از همون نوزادی داشت این حالت رفلاکس پنهانو

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
حتما میبرمش دکتر منتها مامانم میگه علت اینکه سینه نمیگیره اینه که خیلی کوچولوه بذار ی چند روز بگذره ...

من یه دختر ۹ ماهه دارم که از همون اول شیرخشکی بارش اوردم و نمیدونم که بچه ها از کی خوب سینه میخورن اما علائمی که شما گفتی احتمالا رفلاکسه و بچه های جدید اکثرا درگیرش هستن

اگر برات ممکن هست یه ویزیت برو که هر دوتون راحت باشید

من یه دختر ۹ ماهه دارم که از همون اول شیرخشکی بارش اوردم و نمیدونم که بچه ها از کی خوب سینه میخورن ا ...

صد در صد 

چون از الان بخواد درگیر بشه هیچی رشد نمیکنه 

ممنونم عزیزم بابت جوابت

مرسی 🤩😘چرا 36 هفته سزارین شدی؟؟ وزن بچت چقدر بود؟؟ توو دستگاه نرفت؟؟

بهخاطر فشارخون خیلی بالا

خیلی کم وزن بود ۲۴۰۰ 

نه تو دستگاه نرفت خوشبختانه ولی الکی دو روز تو آن ای سی یو بدون هیچ دستگاهی یا کاری بکنن براش نگهش داشتن

بهخاطر فشارخون خیلی بالاخیلی کم وزن بود ۲۴۰۰ نه تو دستگاه نرفت خوشبختانه ولی الکی دو روز تو آن ای سی ...

از خوبی ها سزارین میگی؟؟  درد که نداشتی؟؟ شیاف میذاشتی؟؟ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
از خوبی ها سزارین میگی؟؟ درد که نداشتی؟؟ شیاف میذاشتی؟؟

من از سزارین راصی نیستم چون بعدش واقعا اذیت میشی نمیتونی درست راه بری درست بخوابی و .....بدون شیاف اصلا  نمیشه زنده بود