2777
2789
عنوان

عید برای دخترم جامدادی گرون گرفتم دیروز توی کلاس یکی بر داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 103 پست
پبگیر نیستن میگن به ما چه

جسارت نباشه استارتر من خودم باشه بی خیال میشم ولی اون محیط موظفه پیگیری کنه چون بحت تعلیم و تربیته و مثل تخم مرغ دزد شتر دزد .......

خدایا چنان کن سرانجام کار /تو خشنود باشی و ما رستگار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید ۳۰۰ پولشو دادم قرار نیست ولش کنم تا اون بچه روز به روز دزد تر بشه بالاخره باید تربیت بشه

خب اگر اون بچه برنداشته چی؟ تهمت زدی و دل کسیو شکوندی  میتونی محترمانه. به مادرش پیام بدی جامدادی دختر م اشتباهی تو کیف دخترتون نیست؟ بالاخره بچه هستن پیش میاد 

خب ایندفعه هم دخترت خودش بگه هیچوقت جای دخترت حرف نزن، بزار حرف زدن رویاد بگیره

مماش دیگه نمیاد مدرسه  مگر برمم خونشون بگم اون بگه

به نام خدا خدا جون سلام😂😂😂😂😂مربوط به یه اهنگه

وقتی من یه چیزی گم میکردم تو مدرسه مامان بابام خودمو تنبیه میکردن یه مدت نمیخریدن تا قدر وسایلامو بیشتر بدونم وقتی سر عقل میومدم میخریدن و اینبار حسابی مراقب میشدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اولا نرو درب منزل

دوما ک همه کلاس ها زبان دوربین مدار بسته دارن برو آموزشگاه ودخواست ویدئو چک کن

سوما فهمیدی مدرکن سفت وسخت از همون طرف پس بگیر آبروشم نبر والله بخدا اصلا جوانم باشه جامدادی ارزش تخریب کردن اون طرف نداره بالاخره اونم انسان ولی جلو کارشو تنهایی بگیر تو خفا...

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
اونها درست میگننباید چیز گرون برای بچه ها بزارید وقتی گفته میشه بعضی گارد میگیرنحالا مت ...

خود دخترم اونو خیلی دوست  داشت عاشقش بود براش کادوی عیدش خریدم 

به نام خدا خدا جون سلام😂😂😂😂😂مربوط به یه اهنگه